Lenovo Miix 520 este o alternativa grozava la Microsoft Surface

Lenovo Miix 520 este o alternativa grozava la Microsoft Surface

[IFA 2017] Lenovo lanseaza Miix 520, un nou laptop 2-in-1 care vizeaza piata tabletelor si care concureaza in mod direct cu Microsoft Surface. Dupa cum indica numele sau, laptopul Lenovo Miix 520 este un succesor al lui 510, iar acesta pastreaza designul general, desi exista intotdeauna cateva mici schimbari.

Laptopul Lenovo Miix 520 care concureaza cu Microsoft Surface cantareste mai putin de 880 de grame si are un suport integrat. Unii oameni care au fost trimisi de o publicatie americana la evenimentul IFA 2017 din Berlin pentru a raporta de acolo de ce petrece au descoperit ca laptopul este mai stabil si mai robust decat tabletele care folosesc o tastatura cu magneti.

De asemenea, este subtire. Tastatura laptopului Lenovo Miix 520 are o grosime de 9,9mm si un spatiu intre taste de 1,5mm. Tastele au o forma asemanatoare cu cele ale tastaturii ThinkPad.

Putem spune ca tabletele care nu au un suport integrat vor da impresia ca sunt mai subtiri atunci cand nu au tastatura atasata, chiar daca acestea devin mai voluminoase si mai putin stabile atunci cand sunt atasate.

CITESTE SI:  Tableta Surface 3 a fost anuntata

Aceasta este diferenta principala dintre doua designuri de PC. Laptopul Lenovo Miix 520 primeste o caracteristica de scanare 3D care se numeste “Worldview Camera” si care pare sa fie destul de atractiva.

In teorie, poti scana obiecte 3D folosind camera  laptopului Miix 520 si sa le editezi mai tarziu si eventual sa le printezi, daca doresti asta. Unii nu au putut evalua acuratetea acestei caracteristici pentru a determina daca aceasta este pentru distractie, sau daca ar putea fi folosita pentru proiecte DIY sau chiar semiprofesioniste.

Laptopul Lenovo Miix 520 care este o alternativa la Microsoft Surface este compatibil cu stylus-ul Active Pen 2 al Lenovo, care le permite utilizatorilor sa profite la maxim de Windows Ink, dar si de alte aplicatii de editare grafica.

CITESTE SI:  De ce unele PC-uri Mac sunt inca vulnerabile la atacurile ZombieLoad

Construit pentru toate pietele (Business/Creative/Home), acest laptop Lenovo Miix 520 are un microfon cu raza lunga. Asta inseamna ca poate auzi comenzile vocale de la mare departare. Acesta a fost proiectat in mod evident pentru asistentul digital Cortana al Microsoft.

Cortana este asistentul digital din Windows care poate cauta si porni anumite caracteristici si aplicatii/servicii. In cele din urma, laptopul Lenovo Miix 520 care este o alternativa la laptopul Microsoft Surface este propulsat de procesoarele Core de a opta generatie ale Intel, ceea ce inseamna ca are de doua ori mai multe nuclee decat generatia anterioara, crescand de la 2 la 4.

De asemenea, 510 de generatie anterioara era limitat la procesorul Core i5, in timp ce Lenovo Miix 520 poate fi propulsat de un Core i7. Lenovo Miix 520 este mult mai capabil decat modelul de anul trecut cand vine vorba despre activitati de creatie si multi-tasking.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *