Lenovo Flex 14 (aka Yoga 530) este un laptop elegant si accesibil ca pret

Lenovo Flex 14 (aka Yoga 530) este un laptop elegant si accesibil ca pret

Lenovo vine la MWC 2018 cu cateva laptopuri 2 in 1 de inalta performanta, Lenovo Yoga 730 de 13 inci si 15 inci si cu unul de clasa de mijloc, Flex 14, care mai este cunoscut si sub numele de Yoga 530 in afara Americii de Nord.

Echipat cu un ecran Full HD de 14 inci (1920 x 1080 pixeli), laptopul Yoga 530 elegant are cel mult un procesor Intel Core i7 de a opta generatie, vine cu pana la 16GB de RAM si cu boxe Harman cu Dolby Audio Premium.

CITESTE SI:  Laptopurile Samsung Notebook 9 Pen, Notebook 9 (2018) au fost anuntate oficial

Cat despre grafica, clientii Lenovo vor putea selecta o configuratie cu o placa grafica pana in NVIDIA GeForce MX130 cu 4GB de RAM DDR5. Pe langa imbunatatirea obisnuita a hardware-ului, Lenovo a lucrat la design, cizeland marginile pentru a oferi o aderenta mai buna atunci cand tineti laptopul Yoga 530 in modul tableta.

Cea mai renumita caracteristica a gamei Yoga a Lenovo este capacitatea sa de rotatie la 360 de grade. In acest fel, dispozitivele se pot transforma din laptopuri in tablete Windows, asa ca Lenovo a imbunatatit balamaua pentru ca miscarea sa fie mai usoara.

CITESTE SI:  De ce telefonul RED Hydrogen One are un procesor de anul trecut

Avand o greutate de 1,6 kilograme si o grosime de 14,6mm, laptopul Yoga 530 vine cu un port USB 3.1 Type-C si cu doua porturi USB 3.0 Type A, un port HDMI, un slot pentru carduri 4 in 1 si cu un jack pentru casti.

Pentru cei carora le place securitatea avansata, este disponibil pe laptop un cititor de amprente cu Windows Hello. Windows Hello este o aplicatie care permite deblocarea calculatorului folosind o combinatie de citire a amprentei cu recunoasterea irisului si recunoasterea faciala. Astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  MacBook Pro va primi prima sa schimbare semnificativa din ultimii patru ani [zvon]

Cu Yoga 530, Lenovo ofera performante bune intr-un pachet elegant si la un pret accesibil. Laptopul va veni cu un stylus si va avea un pret de pornire de 600 de dolari. Daca va ajunge la noi, s-ar mai putea scumpi.