Laptopurile ThinkPad L390 si L390 Yoga sunt oficiale – specificatii si pret

Laptopurile ThinkPad L390 si L390 Yoga sunt oficiale - specificatii si pret

2018 se apropie de final, iar evenimentul anual CES se afla la doar cateva saptamani distanta. Ca de obicei, producatorul de laptopuri Lenovo a anuntat oficial doua noi notebook-uri in gama ThinkPad bine cunoscuta, inainte de CES.

Lenovo isi actualizeaza gama ThinkPad L cu doua laptopuri L390, unul dintre ele fiind ThinkPad L390 si celalalt fiind ThinkPad L390 Yoga.

Ambele laptopuri anuntate oficial sunt proiectate pentru a indeplini specificatiile militare si sunt destinate utilizatorilor de business, inclusiv celor care lucreaza pe teren, datorita camerei din partea din spate.

CITESTE SI:  Acer anunta laptopul Aspire Switch 12 - specificatii si pret

Lenovo ThinkPad L390 este succesorul laptopului L380 si ar trebui sa aiba un pret similar. De asemenea, ar trebui sa fie mai accesibil ca pret decat gama T si X. Lenovo ThinkPad L390 are un pret de pornire de 659 de dolari, in timp ce Yoga are un pret care porneste de la 889 de dolari.

Ambele laptopuri cu preturi destul de mici pot fi configurate pentru a integra 32GB de RAM si un SSD de 512GB. Procesorul este unul Intel Core i7 de a 8-a generatie. Bateria de 45Wh este relativ mica comparativ cu restul gamei, dar acest lucru nu e complet surprinzator avand in vedere preturile mai mici.

CITESTE SI:  Apple ar putea deveni prima companie de 1000 de miliarde de dolari in 2018

Lenovo L390 Yoga cu pret de 889 de dolari cantareste 1,56 kilograme, in timp ce celalalt are o greutate de 1,46 de kilograme. Cele doua laptopuri au multe in comun, inclusiv displayul Full HD, suportul pentru dTPM 2.0 si cititorul de amprente.

Cu toate acestea, Lenovo ThinkPad L390 Yoga anuntat oficial este mai special pentru ca are o camera cu infrarosii pentru deblocare faciala, pe langa un stylus. Ca de obicei, Lenovo isi diferentiaza produsele printr-o rezistenta suplimentara de nivel militar si ofera balamale 360 de grade, ceea ce nu este foarte comun in acest segment al pietei. Cam astea sunt specificatiile. Ambele laptopuri vor fi disponibile in aceasta luna in culorile negru si argintiu, iar livrarea lor ar trebui sa inceapa destul de curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *