Laptopul Samsung Notebook 9 Pen cu stylus e oficial – pret si specificatii

Laptopul Samsung Notebook 9 Pen cu stylus e oficial - pret si specificatii

Inainte de CES 2019, compania Samsung din Coreea de Sud a anuntat oficial noi produse. Este vorba despre laptopul Notebook 9 Pen care vine in doua variante in functie de dimensiune.

Una dintre cele mai interesante caracteristici si specificatii ale lui Notebook 9 Pen este stylus-ul imbunatatit. Samsung spune ca acel stylus ofera o latenta imbunatatita, iar compania chiar indica faptul ca noul stylus este de pana la doua ori mai rapid decat cel anterior pentru laptopurile sale.

Gama Galaxy Note a Samsung se diferentiaza de alte smartphone-uri prin faptul ca vine cu un stylus care, atunci cand este cuplat cu softul din smartphone, devine mai mult decat un stylus.

CITESTE SI:  Smartphone-ul pliabil ZTE Axon M a fost anuntat oficial

Daca sunteti un fan al stylus-ului dar v-ati dorit o suprafata mai mare pe care sa puteti lucra, aveti noroc. Inainte de CES 2019, Samsung si-a dezvaluit oficial cel mai recent laptop – Samsung Notebook 9 Pen.

Acesta este succesorul laptopului care a fost anuntat anterior si vine in doua dimensiuni: 13 inci si 15 inci. Principala diferenta dintre cele doua variante este ca cea din urma are un ecran mai mare si ca are optiunea de a folosi o placa grafica NVIDIA GeForce MX150 cu 2GB de VRAM.

CITESTE SI:  Samsung dezvaluie laptopul de gaming Notebook Odyssey Z

Pe langa astea, ambele laptopuri vor folosi procesoare Intel Core 8, RAM LPDDR3, sisteme de recunoastere faciala si de recunoastere a amprentelor, dar si porturi Thunderbolt 3 si USB-C.

De asemenea, variantele Notebook 9 Pen vor include si “ThunderAmp” care este practic un amplificator inteligent pentru difuzoarele care au fost reglate de AKG. Samsung pare sa fi adoptat un nou design pentru laptopuri si va folosi un cadru din aluminiu pentru acestea. Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  SSD-ul de 4TB al Samsung este grozav, dar foarte scump

Laptopurile anuntate oficial vor veni echipate cu stylus. Cat despre pret, Samsung Notebook 9 Pen va avea un pret de pornire de 1400 de dolari si s-a spus ca va fi disponibil incepand cu anul 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *