Laptopul Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2019 e oficial. Specificatii si pret

Laptopul Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2019 e oficial. Specificatii si pret

Laptopul Lenovo ThinkPad X1 Yoga trece pe aluminiu. La CES 2019, unii au putut incerca noile versiuni ale unora dintre cele mai populare laptopuri de business, cum ar fi ThinkPad X1 Yoga. Noul ThinkPad X1 Yoga 2019 primeste un design nou cu aluminiu.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga a pus intotdeauna Carbon in umbra. Au multe componente similare, dar in 2019 cele doua laptopuri se distanteaza intre ele, in mare parte datorita noului sasiu din aluminiu-CNC.

La fel ca laptopul Carbon din 2019, Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2019 anuntat oficial are cateva functii suplimentare de securitate, cum ar fi declansatorul fizic al camerei web.

CITESTE SI:  Laptopul convertibil Acer Aspire R14 a fost anuntat

Pe hartie, calitatea audio a fost mult imbunatatita, integrandu-se un sistem de patru difuzoare Dolby Atmos. Doua dintre difuzoare sunt pentru bas, in timp ce restul de doua ofera sunete de inalta frecventa.

Ca de obicei, Lenovo ThinkPad X1 Yoga anuntat oficial poate integra cel mai puternic procesor Intel Core i7 de 15W care a aparut recent. Va exista probabil si o varianta Core i5.

CITESTE SI:  Laptopul convertibil Acer Spin 7 a fost anuntat

Laptopul Lenovo pentru 2019 poate fi cumparat cu 8GB sau 16GB de RAM, iar optiunile de stocare vor merge pana intr-un SSD de 2TB (PCIe). Pe langa jack-ul audio obisnuit de 3,5mm, exista patru porturi: un port USB 3.1 Gen 1, unul USB 3.1 Gen 2 si doua porturi Thunderbolt 3.

Bateria este cu aproximativ 5,6% mai mica decat cea din modelul de anul trecut al laptopului, dar poate ca Lenovo se bazeaza pe eficienta energetica mai mare a procesorului pentru a compensa acest lucru.

CITESTE SI:  Pana cand ar putea lansa Apple iPhone-uri cu breton

Vor avea aparea probabil teste de autonomie pentru bateria acestui laptop anuntat oficial. Cei care sunt interesati sa ramana conectati tot timpul, accesul optional la banda larga 4G LTE ar fi cea mai buna modalitate. Cam astea sunt specificatiile. Lenovo ThinkPad X1 Yoga va fi disponibil in luna iunie a anului 2019, la un pret de 1930 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *