Laptopul Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2019 e oficial. Pret si specificatii

Laptopul Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2019 e oficial. Pret si specificatii

CES este o platforma traditionala de lansare pentru gama de laptopuri X1 a Lenovo, iar traditia continua cu noul ThinkPad X1 Carbon din 2019 de a 7-a generatie.

Lenovo imbunatateste unul dintre cele mai apreciate modele de laptopuri cu componente noi, dar si cu o mica schimbare de design. La exterior, Lenovo ThinkPad X1 Carbon din fibra de carbon anuntat oficial ar trebui sa impresioneze.

De asemenea, acest laptop anuntat oficial este unul dintre rarele PC-uri de afaceri care indeplinesc testele de rezistenta militara. Avand o greutate de 1,11 kilograme, laptopul Lenovo ThinkPad X1 Carbon pentru 2019 este numai cu 1,8% mai usor decat predecesorul, dar chiar si asa e destul de impresionant.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung Notebook 9 Pro - un laptop uimitor foarte usor

Asta pentru ca e un dispozitiv de 14 inci construit cu materiale premium. Displayul LCD IPS Full HD de baza a primit o luminozitate de 400 NITs care e cu 30% mai mare decat alte laptopuri din acelasi interval de pret.

Daca lucrati in aer liber, acest lucru poate insemna o mare diferenta pentru confortul vizual. Lenovo ofera cinci optiuni de displayuri pentru acest laptop in total:

-FHD IPS (400 NITs);
-FHD IPS Touch (300 NITs);
-FHD IPS ePrivacy (400 NITs);
-WQHD IPS (300 NITs);
-HDR UHD IPS 10-bit (500 NITs)

CITESTE SI:  Smartphone-ul HTC U11+ a fost anuntat oficial cu margini mai subtiri

Lenovo pune un mare accent pe securitate, asa ca nu este surprinzator ca ThinkPad X1 Carbon este un laptop de business foarte popular. Pe langa declansatorul fizic al camerei web denumit ThinkShutter, Lenovo adauga o camera IR pentru autentificare prin scanare 3D faciala pe ThinkPad X1 Carbon.

Evident, cititorul de amprente exista ca optiune secundara. Si sistemul de sunet a fost imbunatatit, pentru ca s-au integrat patru difuzoare Dolby Atmos.

Doua dintre difuzoare sunt pentru bas, iar restul sunt pentru frecventele inalte. In interiorul dispozitivului, vei gasi cele mai noi procesoare Intel, Core i7 (gen 8) maxim.

CITESTE SI:  Ce specificatii are laptopul de gaming ASUS Strix SCAR II de 17 inci

Va exista si un modem 4G LTE care este o modalitate excelenta de a ramane conectat. In general, este mai bine sa ai un modem integrat pentru ca-i mai bine si mai sigur decat sa folosesti WiFi-ul public. Cam astea sunt specificatiile. Laptopul Lenovo ThinkPad X1 Carbon anuntat oficial va fi disponibil incepand cu luna iunie din 2019 la un pret de pornire de 1710 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *