Laptopul de gaming Lenovo Legion Y740 – specificatii si pret

Laptopul de gaming Lenovo Legion Y740 - specificatii si pret

Lenovo ofera acum un nou laptop de gaming premium. Este vorba despre Lenovo Legion Y740 care vine in dimensiuni de 15 inci si 17 inci. Bateria a fost imbunatatita si ofera celor doua dispozitive Legion Y740 o autonomie de pana la 6 ore.

De obicei, gaming-ul pe un PC desktop este mult mai bun decat gaming-ul pe un laptop. Asta datorita unui flux mai bun de aer, a capacitatii de a suporta placi grafice mai mari si asa mai departe.

Cu toate acestea, intelegem ca uneori nu ai timp sa stai in locuinta si sa joci jocuri. Dar aici intervin laptopurile de gaming. Cei care sunt in cautarea unui nou laptop de gaming, ar putea fi interesati sa afle ca Lenovo a anuntat Legion Y740.

CITESTE SI:  Laptopul HP Pavilion Gaming este o optiune accesibila

Acesta este cel mai nou laptop de gaming al companiei care vine in variante de 15 si 17 inci. In afara de dimensiunea ecranelor, restul specificatiilor sunt aproape identice.

Printre acele specificatii se numara procesorul Intel Core i5-8300H de a 8-a generatie, sau un Intel Core i7-8750H. Notebook-ul de gaming Legion Y740 va suporta pana la 32GB de RAM.

CITESTE SI:  Cerintele minime de sistem pentru Fortnite pe Android au fost dezvaluite, neoficial

De asemenea, sunt folosite difuzoare proiectate de Dolby si un sistem de sunet Dolby Atmos, iar modelul de 17 inci vine si cu subwoofer. Lenovo nu precizeaza ce placi grafice vor integra laptopurile, dar probabil vor fi unele NVIDIA.

Ambele variante de 15 inci si 17 inci vin cu ecran cu rezolutie Full HD. In cazul in care supraincalzirea este ceea ce te ingrijoreaza, mai ales in cazul sarcinilor mai intensive, afla ca notebook-urile Lenovo Legion Y740 vor folosi ventilatoarele duale Coldfront ale Lenovo care ar trebui sa ajute la disiparea caldurii. Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  Ce masina inedita ar putea folosi James Bond in urmatorul film

Cat despre pret, laptopul Lenovo Legion Y740 de 15 inci avea un pret de pornire de 1750 de dolari, in timp ce modelul de 17 inci va avea un pret de pornire de 1980 de dolari. Ambele vor disponibile in februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *