Laptop Lenovo Yoga C930 cu soundbar – pret si specificatii

Laptop Lenovo Yoga C930 cu soundbar - pret si specificatii

Lenovo Yoga C930 este succesorul lui Yoga 920. Este un laptop de varf de 13,9 inci cu specificatii bune proiectat pentru a oferi utilizatorului o experienta excelenta prin performanta, design si capabilitati generale.

Este construit cu un sasiu din aluminiu si dispune de o versiune actualizata a designului gamei Lenovo Yoga 900. Suprafetele sunt ordonate si puteti spune ca fabricatia este superioara fata de laptopurile premium de 700-1000 de dolari.

Noua balama functioneaza si ca soundbar cu doua tweetere pentru sunete inalte care vor completa difuzoarele de sub laptop. De o lunga perioada de timp, calitatea sunetului nu a evoluat foarte mult, dar in ultimul an, presiunea competitiva determina diversi producatori sa efectueze pasi importanti si am fost impresionati de progresul inregistrat.

Displayul HDR al lui Lenovo Yoga C930 (C vine de la Convertibil) este unul pana in 4K, iar unghiurile de vizualizare sunt excelente. In ciuda marginilor subtiri, partea de sus a ecranului gazduieste o camera web care are un obturator fizic.

CITESTE SI:  Echipa Android initiala s-a alaturat companiei Google acum 10 ani

Astfel, nu mai este necesar sa folositi benzi adezive in locuri in care camerele web pot fi problematice. Laptopul Lenovo Yoga C930 cu specificatii bune si cu soundbar poate fi configurat cu pana un procesor Core i7-8550U, 16GB de RAM DDR4 si un SSD de 2TB.

Dupa cum poti vedea, este mai mult decat capabil sa gestioneze cam orice sarcina, cu exceptia gaming-ului si sarcinilor intensive. Toate porturile sunt in partea stanga a laptopului Lenovo Yoga C930, cum ar fi un port USB de dimensiune completa, doua porturi USB-C Thunderbolt 3, pe langa un jack audio de 3,5mm.

Exista si un loc in partea din spate care gazduieste un stylus. Feedbackul utilizatorilor a indicat ca stocarea stylus-ului in interiorul notebook-ului este cea mai cautata optiune, asa ca Lenovo s-a conformat.

CITESTE SI:  Ce fel de laptop Pixelbook nou va anunta Google si cand

De asemenea, este posibil sa obtineti o versiune a acestui laptop Lenovo Yoga C930 cu un capac din sticla pentru display, in loc de unul din aluminiu. Capacul este creat din sticla consolidata si rezistenta la zgarieturi. Cam astea sunt specificatiile.

In concluzie, acest nou laptop Lenovo Yoga C930 cu soundbar (si cu pret minim de 1099 de dolari – versiunea de baza) este unul dintre cele mai bune laptopuri subtiri si usoare de 14 inci si ar trebui sa se descurce bine pe aceasta piata feroce. Vom afla mai multe atunci cand unii vor avea oportunitatea de a rula niste numere si a impinge limitele acestui laptop Lenovo Yoga C930.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *