Cum sunt noile Chromebook-uri rezistente de 11,6 inci ale Acer

Cum sunt noile Chromebook-uri rezistente de 11,6 inci ale Acer

Acer a anuntat acum scurt timp laptopurile Chromebook Spin 511 si Spin 311. Aceste dispozitive Chrome OS vizeaza piata educatiei si sunt rezistente.

In plus, acestea au un ecran IPS de 11,6 inci, doua porturi USB-C si doua porturi USB 3.0. Aceste laptopuri rezistente au balamale care le permit sa fie transformate in tablete.

Laptopurile vin in general cu dimensiuni diferite, unele fiind mai mari si mai puternice, in timp ce altele mai mici se concentreaza mai mult pe portabilitate si mobilitate.

CITESTE SI:  Samsung a lansat Galaxy Tab A in Rusia

Daca esti in cautarea unui laptop mic, ai putea fi interesat sa afli ca Acer a anuntat noi Chromebook-uri rezistente de 11,6 inci care se pot transforma in tablete.

Aceste dispozitive Chrome OS rezistente sunt Acer Chromebook Spin 511 si Spin 311. Ambele modele vor avea un design hibrid cu balama care permite ecranului sa fie dat pe spate.

Principala diferenta este faptul ca Acer Chromebook Spin 511 va fi propulsat de un procesor AMD A-Series A4-9120SC de a 7-a generatie si va avea grafica Radeon, in timp ce Chromebook Spin 311 va fi propulsat de un procesor Intel Celeron N4000 sau N4100.

CITESTE SI:  Ce alte browsere suporta cheile de securitate ale Google

Acer Chromebook Spin 311 va avea, totusi, optiunea de a folosi un procesor AMD, dar pentru asta utilizatorii vor trebui sa renunte la designul hibrid si sa opteze in schimb pentru designul obisnuit de scoica al laptopurilor.

Acer sustine ca laptopul va fi rezistent (supravietuieste daca-l scapi in chiuveta). De asemenea, Chromebook-urile sunt conforme cu standardele MIL-STD 810G, ceea ce inseamna ca vor fi rezistente si ar trebui sa reziste daca le scapi pe jos.

CITESTE SI:  Boxa inteligenta Google Home Hub are un pret foarte mic

Deci daca esti in cautarea unui laptop accesibil ca pret care poate rezista in timp ce esti in miscare si pe fuga incontinuu, atunci aceste laptopuri Acer rezistente ar putea merita sa fie avute in vedere de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *