Ce pret are laptopul Lenovo ThinkPad X1 Extreme cu placa grafica NVIDIA

Ce pret are laptopul Lenovo ThinkPad X1 Extreme cu placa grafica NVIDIA

Lenovo a lansat noul laptop ThinkPad X1 Extreme, primul din gama X1 care integreaza o placa grafica discreta de la NVIDIA. Avand in vedere ca laptopurile subtiri si usoare incep sa-si creasca performanta grafica, Lenovo nu vrea sa fie mai prejos cu produsele sale.

Acel laptop are cele mai bune specificatii tehnice din gama. Lenovo ThinkPad X1 Extreme este un laptop de 15,6 inci care vine cu display 4K UHD, sunet Dolby Atmos si cu o placa grafica GeForce 1050Ti MaxQ Edition de 4GB.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce aceasta tastatura mecanica are pretul de 1000 de dolari

Utilizatorii il pot precomanda cu pana la 64GB de RAM. Bateria de 80 Wh are cea mai mare capacitate din gama ThinkPad X. Pe langa faptul ca are o baterie mare, Lenovo a inclus si tehnologia Quick-Charge care ofera unele dintre cele mai mari viteze de incarcare, de circa 0,9 Wh pe minut.

Lenovo a pastrat designul de succes specific al gamei – care este robust si placut. Varianta cu display touchscreen cantareste 1,83 de kilograme, in timp ce varianta fara ecran touchscreen are o greutate de 1,7 kilograme.

CITESTE SI:  Cum arata consola de jocuri Nintendo Switch cu Android Q

Ecranul laptopului Lenovo ThinkPad X1 Extreme vine cu o camera web in partea din sus si cu un declansator fizic care protejeaza intimitatea si care se numeste ThinkShutter. Cu luminozitatea de 400 NIT si cu acoperirea gamei Adobe RGB in proportie de 100%, ecranul laptopului ThinkPad X1 Extreme nu este la fel de luminos ca altele, dar filmele si jocurile ar trebui sa arate grozav.

Suportul pentru Dolby Atmos ar trebui sa fie o imbunatatire vasta fata de performanta audio actuala a gamei X. Proiectata pentru scopuri de business (si nu Multimedia), aceasta gama are de obicei sunet decent dar nu exceptional.

CITESTE SI:  Laptopul Huawei Matebook 13 e oficial - preturi si specificatii

Acest lucru s-ar putea schimba cu sosirea gamei Extreme X. Va trebui ca un astfel de laptop sa fie pus la test pentru a vedea cat de bun este. Pretul lui Lenovo ThinkPad X1 Extreme cu placa grafica NVIDIA va incepe de la 1859 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *