Ce pret are laptopul de gaming Samsung Notebook Odyssey Z

Ce pret are laptopul de gaming Samsung Notebook Odyssey Z

Noul laptop hexa-core Intel Core i7 al Samsung cu placa grafica NVIDIA GeForce GTX 1060 este acum disponibil pentru cumparare in Statele Unite, la 5 luni dupa ce a fost anuntat. Compania a anuntat seria de laptopuri de gaming cu Notebook Odyssey Z in luna aprilie.

Samsung a dezvaluit laptopul sau de gaming Notebook Odyssey Z in luna aprilie a acestui an. La aproape 6 luni dupa ce dispozitivul a fost anuntat, compania a confirmat acum ca este in sfarsit disponibil pentru achizitionare in Statele Unite.

CITESTE SI:  VIDEO: Un drop test cu iPhone X arata ca ar trebui sa investiti intr-o carcasa de protectie

Cine este in cautarea unui nou laptop de gaming, ar putea fi interesat sa arunce o privire la cel mai nou produs al Samsung. Notebook Odyssey Z are un design subtire si un capac din aluminiu.

Exista un display Full HD de 15,6 inci si o tastatura iluminata cu taste rapide personalizate pentru optimizarea cadrelor pe secunda si multe altele.

De asemenea, exista in Samsung Notebook Odyssey Z un procesor Intel Core i7 8750H, 16GB de RAM DDR4 si un SSD de 256GB. Grafica este gestionata de placa grafica NVIDIA GeForce GTX 1060.

CITESTE SI:  Acer anunta laptopul Aspire Switch 12 - specificatii si pret

Gestionarea termica avansata este efectuata de sistemul de racire AeroFlow al laptopului de gaming Samsung Notebook Odyssey Z. Sistemul are trei componente cheie, printre care se numara Dynamic Spread Vapor Chamber, Z AeroFlow Cooling Design si Z Blade Blower.

Acestea functioneaza impreuna pentru a pastra laptopul de gaming Notebook Odyssey Z racoros in timpul sesiunilor intense de gaming. Gestionarea optima a caldurii este oferita atat pentru placa grafica, cat si pentru procesor, de Dynamic Spread Vapor Chamber.

CITESTE SI:  Laptopul HP Envy

Laptopul de gaming Notebook Odyssey Z al Samsung este acum disponibil pentru achizitionare in Statele Unite. Poate fi cumparat de pe Amazon, magazinul Store al Microsoft si de la magazinul online al Samsung la un pret de 1799 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *