Ce pret are HP Spectre 15 x360 – unul dintre primele laptopuri cu ecran AMOLED

Ce pret are HP Spectre 15 x360 - unul dintre primele laptopuri cu ecran AMOLED

Compania americana HP a anuntat ca cel mai nou laptop Spectre 15 x360 al sau va fi primul laptop de 15 inci cu un ecran AMOLED. Este greu sa gasesti displayuri OLED pe orice tip de PC. Laptopurile AMOLED erau si mai rare, doar cateva notebook-uri avand astfel de display.

HP Spectre 15 x360 a primit deja o actualizare semnificativa la CES 2019, venind cu un ecran AMOLED. Aceasta este o optiune foarte palpitanta si speram ca este un nou inceput al ecranelor AMOLED pe laptopuri.

Destinat utilizatorilor de creatie si celor care au nevoie de un ecran de cea mai buna calitate, acest ecran AMOLED al lui HP Spectre 15 x360 poate reproduce 100% din gama de culori DCI-LP3, un spectru de culori folosit adesea de profesionistii din domeniul video.

CITESTE SI:  iPhone X se vinde pe eBay la preturi de pana la 1500 de dolari

Acest procent echivaleaza cu aproximativ 133% din gama sRGB, dar este ceva diferit din punct de vedere tehnic. Pe scurt, ecranele AMOLED sunt mult mai bune decat ecranele LCD IPS, oricum ai privi situatia.

Unghiul de vizualizare, raportul de contrast, nivelurile de culoare neagra, reproducerea culorilor – totul e mai bun si punct. Pe langa asta, acest laptop al HP pastreaza aceleasi caracteristici care au fost deja anuntate.

Asta inseamna ca laptopul Spectre 15 x360 al HP vine cu cele mai recente procesoare Intel, un design bun care gazduieste un port USB-C sau butonul de pornire.

CITESTE SI:  Noile laptopuri VAIO C15 sunt foarte colorate

Acesta e un concept foarte interesant. NVIDIA 1050 Ti Max-Q ajuta la imbunatatirea performantei grafice si a compatibilitatii jocurilor pe HP Spectre 15 x360 fata de grafica integrata Intel.

Cu toate acestea, nivelul de performanta al laptopului HP cu display AMOLED e departe de a fi bun pentru gaming serios pe PC. Totusi, pentru scopuri de creatie, notebook-ul companiei poate accelera interfata in aplicatii cheie, dar si sa creasca performanta in procesare video. Are un pret de pornire de 1309 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *