Ce pret are ASUS Zephyrus S – cel mai subtire laptop de gaming

Ce pret are ASUS Zephyrus S - cel mai subtire laptop de gaming

ASUS anunta laptopul de gaming Zephyrus S care vine ca rival pentru companiile Razer si MSI care lanseaza periodic laptopuri subtiri si cu margini subtiri.

Laptopurile de gaming au de obicei reputatia de a fi voluminoase si grele, dar avand in vedere ca sunt destinate a fi laptopuri puternice proiectate pentru gaming in miscare, gamerii sunt dispusi sa treaca aceste lucruri cu vederea.

Cu toate acestea, ASUS crede ar putea avea ceva diferit, si anume ASUS Zephyrus S. Acesta este cel mai nou laptop de gaming al companiei si unul despre care spune ca este cel mai subtire notebook de gaming din lume.

CITESTE SI:  Laptopul subtire si usor Lenovo Yoga S730 - pret si specificatii

ASUS Zephyrus S are o grosime de 14,95 – 15,75mm si, desi nu este la fel de subtire ca ultrabook-urile, daca esti un gamer in miscare care are nevoie de un dispozitiv de gaming subtire, acesta ar trebui sa fie numai bun.

Unul dintre motivele pentru care laptopurile de gaming tind sa fie voluminoase este faptul ca au nevoie de un sistem de racire bun pentru a preveni supraincalzirea.

CITESTE SI:  Dell lanseaza Inspiron Chromebook 14 2-in-1 - pret si specificatii oficiale

Cu Zephyrus S, ASUS foloseste tehnologia sa brevetata Active Aerodynamic System cu ventilare inovatoare si ventilatoare cu 83 de palete. Cat despre restul specificatiilor, notebook-ul subtire va integra un procesor Intel Core i7-8750H si pana la 24GB de RAM.

De asemenea, in ASUS Zephyrus S va exista o placa grafica NVIDIA GeForce GTX 1070/1060, un display Full HD de 15,6 inci si spatiu de stocare de pana la 1TB pe SSD. Laptopul va fi, de asemenea, compatibil cu VR daca doresti sa joci niste jocuri VR in timp ce te afli in miscare.

CITESTE SI:  MacBook cu display Retina ar putea fi prezentat in aceasta luna

Cat despre pret si disponilitate, ASUS Zephyrus S GX531GS subtire va avea un pret de 2199 de dolari si va fi disponibil mai tarziu in aceasta luna, in timp ce Zephyrus S GX531GM cu placa grafica GTX 1060 va avea un pret de 2099 de dolari si se va lansa la mijlocul lunii octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *