Ce pret are ASUS ZenBook Pro 15 cu display touchscreen in loc de touchpad

Ce pret are ASUS ZenBook Pro 15 cu display touchscreen in locul touchpad-ului

Laptopuri

Chiar inainte de a deschide capacul unui laptop, va puteti imagina cam unde este localizat touchpad-ul. Probabil ca este singurul lucru care e oarecum constant la toate laptopurile diferite produse de zeci de producatori.

Cu toate acestea, ASUS a mers intr-o directie diferita cu noul sau ZenBook Pro 15. Laptopul ZenBook Pro 15 renunta la touchpad-ul conventional in favoarea unui display de 5,5 inci Full HD IPS touchscreen pe care ASUS il numeste ScreenPad.

Cu exceptia ScreenPad-ului touchscreen, ASUS ZenBook Pro 15 nu este diferit de alte laptopuri profesionale cu touchpad. Acesta poate fi configurat cu un display cu rezolutie maxima 4K, procesor Intel Core i9 de generatie a opta, grafica NVIDIA GTX 1050 Ti, cititor de amprente si RAM DDR4.

CITESTE SI:  LG sustine ca noile laptopuri Gram au autonomie de o zi intreaga

ZenBook Pro 15 vine si cu WiFi de nivel gigabit 802.11ac Wave 2, Thunderbolt 3 si cu trei porturi USB Type-C. Displayul ScreenPad este locul in care lucrurile devin interesante. Acesta utilizeaza un touchpad Windows Precision care vine peste un display Full HD IPS de 5,5 inci, ceea ce inseamna ca acesta pastreaza toate functionalitatile la care ne putem astepta de la un touchpad, inclusiv gesturile multitouch, oferind in acelasi timp utilizatorilor o noua modalitate de a interactiona cu laptopul ZenBook Pro 15.

Laptopul ASUS ZenBook Pro 15 are o bara de instrumente configurabila in partea de sus a displayului care inlocuieste touchpad-ul care poate fi trasa in jos pentru a accesa lansatorul de aplicatii. Lansatorul este, de asemenea, configurabil cu orice aplicatie instalata.

CITESTE SI:  Laptopul convertibil Toshiba Satellite Radius 12 4K a fost anuntat

ASUS a adaugat, de asemenea, suport pentru aplicatii populare precum Word, Excel si PowerPoint, precum si cu servicii terte ca YouTube si Spotify. Dar asta nu e tot.

Displayul ScreenPad touchscreen care inlocuieste touchpad-ul de pe laptopul ASUS ZenBook Pro 15 poate fi, de asemenea, folosit pentru a oglindi un smartphone prin aplicatia ASUS Sync si poate functiona si in modul de extindere a ecranului care permite sistemului de operare Windows sa-l vada ca pe un display suplimentar, astfel incat utilizatorii sa poata trage orice fereastra in displayul ScreenPad care tine loc de touchpad. ASUS va incepe vanzarea laptopului ZenBook Pro 15 de la jumatatea lunii iulie, la preturi care incep de la 2299 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *