Ce autonomii au noile laptopuri Gram 17 si Gram 2-in-1 ale LG

Ce autonomii au noile laptopuri Gram 17 si Gram 2-in-1 ale LG

LG va prezenta doua noi laptopuri la CES 2019. Unul dintre ele este Gram 17 pentru cei care prefera ecranele mari, in timp ce Gram 2-in-1 este un convertibil. Conform LG, laptopul mai mare va fi propulsat de cele mai noi procesoare Intel Core de a 8-a generatie.

Daca esti in cautarea unui laptop nou, ai putea fi interesat sa afli ca in 2019 LG ar putea avea cateva noi pentru tine. Compania a dezvaluit inainte de CES 2019 cateva laptopuri nou-noute care sunt parte dintr-o noua gama, ceea ce inseamna ca in 2019 ar trebui sa fie disponibile pentru cumparare.

CITESTE SI:  Samsung ar putea adauga o caracteristica sociala la Samsung Pay

LG a anuntat doua noi modele: LG Gram 17 (care este cel mai mare dintre cele doua) si Gram 2-in-1. Cel din urma, dupa cum indica si numele, este un laptop 2-in-1 care poate fi transformat intr-o tableta pentru utilizatorii carora le place flexibilitatea si doresc ceva portabil si mai usor de manuit.

CITESTE SI:  Ce specificatii are laptopul de gaming ASUS Strix SCAR II de 17 inci

Ambele laptopuri au specificatii tehnice similare, utilizatorii putandu-le configura pentru a integra procesoare Intel Core de a opta generatie.

Cele doua notebook-uri vor avea grafica UHD de la Intel si vor suporta 8GB sau 16GB de RAM, in functie de preferinte. Acestea vor veni de asemenea cu spatiu de stocare de 256GB sau 512GB si cu caracteristici precum un cititor de amprente si certificare MIL-STD-810g pentru protectie.

Principala diferenta ar fi dimensiunea. LG Gram 17 va avea un display de 17 inci cu o rezolutie de 2560 x 1600 pixeli, in timp ce notebook-ul 2-in-1 va avea un display de 14 inci cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli.

CITESTE SI:  Primul smartphone Android Go al Samsung s-ar putea lansa in curand

De asemenea, si autonomia bateriei este diferita. Autonomia lui LG Gram 17 ar trebui sa fie de 19,5 ore, in timp ce Gram 2-in-1 ar trebui sa aiba o autonomie de 21 de ore. Dar autonomia variaza in functie de cum folosesti aceste laptopuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *