Ce autonomie incredibila au noile laptopuri HP Spectre x360

Ce autonomie incredibila au noile laptopuri HP Spectre x360

HP isi actualizeaza laptopurile convertibile populare Spectre x360. Ambele variante (cele de 13 si 15 inci) primesc un nou design mai elegant.

Asa cum era de asteptat, compania foloseste cele mai recente procesoare quad-core de a 8-a generatie ale Intel. Iar autonomia bateriei lui HP Spectre x360 este incredibila: 22,5 ore.

Laptopurile sunt grozave pentru a le lua cu noi in deplasare pentru a lucra. Cu toate acestea, problema este ca, din cauza faptului ca laptopurile sunt dispozitive mai puternice, acestea consuma mai multa energie decat o tableta.

Asta inseamna ca de obicei un laptop nu are o autonomie mai mare de o zi fara sa aiba nevoie de incarcare. Cu toate acestea, HP spera sa schimbe aceasta perceptie.

CITESTE SI:  Ce pret are bestia de laptop de gaming Acer Predator Helios 500

Compania a anuntat cel mai nou laptop al sau, modelul HP Spectre x360. HP se lauda ca are o autonomie uriasa a bateriei de 22,5 ore, spunand ca acesta este laptopul convertibil quad-core cu cea mai mare autonomie.

Nu suntem siguri cat de precisa este aceasta afirmatie, dar daca este adevarata ne declaram impresionati de autonomie. Laptopul HP Spectre x360 va fi dotat cu un display de 13 sau 15 inci cu rezolutie Full HD sau 4K, in functie de configuratie.

Si va fi propulsat de cel mai nou procesor quad-core de a 8-a generatie al Intel. Va exista pentru  x360 suport pentru pana la 16GB de RAM si pentru spatiu de stocare de 512GB.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy Folder 2 este oficial

De asemenea, va exista in Spectre X360 o camera web incorporata care vine cu un comutator care opreste in mod electric camera web atunci cand nu este folosita. In cea mai mare parte, modelele de 13 si 15 inci HP Spectre x360 cu autonomie de 22,5 ore sunt la fel, principala diferenta fiind ca modelul de 15 inci poate fi echipat cu o placa grafica discreta, si anume NVIDIA GeForce GTX 1050Ti.

Laptopurile HP Spectre X360 de 13 inci si 15 inci cu autonomie de 22,5 ore trebuie sa fie disponibile din aceasta luna la preturi de pornire de 1149 de dolari, respectiv 1389 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *