A aparut un laptop Razer Blade 15 cu pret mai mic

A aparut un laptop Razer Blade 15 cu pret mai mic

Razer Blade 15 a fost unul dintre laptopurile de marime medie de gaming preferate ale anului 2018, datorita unui design subtire, robust, tastaturii multicolorate si iluminate, marginii subtiri si a procesorului si placii grafice puternice. Dar avea un pret mare. Totusi, a aparut o noua versiune a Razer Blade 15 care are un pret mai mic.

Este greu de negat faptul ca laptopurile de gaming ale Razer sunt optiuni atractive pentru cei care doresc sa se poata juca in miscare. Aceste laptopuri de gaming sunt bine proiectate, relativ subtiri si, cel mai important, sunt puternice.

CITESTE SI:  Microsoft vinde acum Surface Laptop la un pret de 799 de dolari

Cu toate acestea, acestea sunt de asemenea scumpe, pentru ca pretul lor ii poate tine departe pe unii utilizatori. Cu toate acestea, Razer spera sa schimbe aceasta perceptie, deoarece compania a anuntat recent un nou model de baza pentru Razer Blade 15.

Noul model de baza al Blade 15 va avea un pret mai mic comparativ cu modelul actual, ceea ce inseamna ca va fi un pic mai accesibil pentru cei care doresc un laptop de gaming.

CITESTE SI:  Apple are un nou MacBook Air - pret si specificatii

Deci, ce fel de specificatii are noul model de baza al laptopului de gaming Razer Blade 15? Acesta va fi propulsat de procesorul Intel Core i7 de a 8-a generatie si va avea un ecran Full HD de 15,6 inci cu o rata de refresh de 60Hz.

De asemenea, exista 16GB de RAM cu suport pentru pana la 32GB de RAM si vine cu o placa grafica NVIDIA GeForce GTX 1060 cu 6GB de VRAM. Va exista stocare pe SSD, iar laptopul de gaming Blade 15 va mai veni cu sistemul de operare Windows 10 Home. Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  Un bug in API-ul Instagram le-a permis hackerilor accesul la informatii personale

Cat despre preturi, modelul de baza al laptopului de gaming Razer Blade 15 cu un SSD de 128GB va avea un pret de pornire de 1599 de dolari, in timp ce varianta cu SSD de 256GB va avea un pret de pornire de 1799 de dolari. Asta spre deosebire de Advanced Model care incepe de la 2199 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *