Tute parapsiholoage si smardoi ezoteristi. Asta ne mai lipsea

Tute parapsiholoage si smardoi ezoteristi. Asta ne mai lipsea

Mai vorbesc si chineza cateodata, nu e nimeni obligat sa ma asculte, ca n-am bagat rubrica asta nimanui pe gat. Lumea decide daca vrea sa se uite si pe asta.

Vreau sa-i mai destind pe oameni si sa le mai dezamortesc gatii de la atata smartphoneala, gadgetareala si umplut buzunarele lui Mark Zuckerberg care acuma sta pe un munte de dolari si rade de noi cum ne pierdem vremea pe Facebook in timp ce el il ajunge din urma pe Bill Gates.

Vorba aia: We love to entertain you! Noi, cei de-aici. Nu Zuckerberg. La el merge mai bine: We love to fucking wasting your time and make money! Zuckerberg, te iubim!!

CITESTE SI:  TAROM - experiente naspa impreuna

Acuma, am alta problema. Am o problema de data asta cu tutele care imi calculeaza mie sex-appeal-ul si cu smardoii rataciti in timp si spatiu si fara niciun scop in viata. Am o problema cu oricine, ce mama ma-sii, daca stai si te gandesti!

Daca cineva vorbeste intr-un fel, astia i-au pus deja stampila pe frunte. Mai clar, astia imi cauta nod in papura la orice zic eu.

Nu stiu, poate sunt in ***a mea niste parapsihologi sau ezoteristi care iti pot citi in minte dupa fiecare litera pe care o scoti.

Cine mama dracului stie! Un pic daca ai deraiat, e tragedie mare. Cand vorbesti respectuos, ei deja ti-au facut caracterizarea din cap pana in picioare si ti-au pus o ditamai stampila pe frunte.

CITESTE SI:  Coreeea de Nord il lauda pe Donald Trump

Iti calculeaza sex-appeal-ul pe care il ai la miime dupa cum vorbesti, zici ca au sex-appeal-metru. Sunt obligat sa respect cititorii si sa nu folosesc prea multe injuraturi (daca nu stii la ce ma refer inseamna ca nu-s pentru tine) care i-ar deranja pe unii, ca sa n-am probleme dupa aia. Sunt obligat si sa pun stelute, ca nu vreau sa am un site porno.

Dar dam jos militaria din pod de-acuma, gata cu respectul cu unii! Mai usor cu cautatul nodului in papura, pot vorbi oricum vreau si in cate feluri vor muschii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *