fbpx

Trasnet: Unii antenisti sunt insinuosi si fata de alti antenisti

Trasnet Unii antenisti sunt insinuosi si fata de alti antenisti

Ori ca-s fata de mine, ori ca-s fata de antenisti, tendentiozitatile lor sunt tendentiozitati. Astia au inceput sa se manance, sa se canibalizeze intre ei prin tendentionisme, daca ii vine cuiva sa creada.

Iar cand unii dintre astia imi adreseaza mie tendentiozitatile, de fapt mi le adreseaza pentru ca realitatea e exact invers fata de insinuarile lor patetice.

Deci, orice zic ei negativ despre mine, le zic deoarece ei stiu ca REALITATEA E CU TOTUL ALTA, ei vor sa creeze o realitate diferita ca sa-mi decredibilizeze dezvaluirile anterioare compromitatoare.

In cazul insinuarilor lor fata de proprii lor colegi, nu ma pronunt. Dar pot repara nedreptatile fata de acestia din urma, sa realizez un act de justitie pentru ei.

Cu ce insinuator sa incep… Hai ca incep cu Dan Badea, prezentator de doi bani la iUmor si una dintre cele mai neamuzante fapturi de pe planeta (daca ii pun la socoteala si pe cei de pe SSI, ideea poate fi extrapolata chiar si in afara planetei).

Se mai si strofoaca ca sa fie perceput amuzant cand practica ceea ce crede el ca se numeste “stand-up” sau “comedie”. Eu personal nu incerc sa par amuzant, dar uneori par amuzant fara sa vreau.

CITESTE SI:  Cand va avea Tesla Supercharger acoperire de 100% in Europa

Sa vezi cu ce agresivitate vorbeste asta cand intra in panica cand observa ca nimeni nu rade la bazaconiile lui. In mintea lui, strofocarea = amuzament. E la fel de amuzant ca o soseta.

Totul e fortat la sarlatanul asta. Cred ca si de-asta a divortat: a omorat-o cu cruzime pe femeia lui cu plictiseala-i caracteristica si cu agresivitatea de a parea amuzant.

Am observat ca asta-i tactica lui de a parea macho, amuzant si interesant: agresivitatea. E solutia lui magica pentru orice. Chiar Lora a invocat acum cativa ani agresivitatea ca motiv pentru care s-a despartit de el.

Urmatorul la rand care a fost insinuos fata de antenisti e Serban Copot. Tot prezentator la iUmor si asta, numai ca are un simt al umorului un pic mai dezvoltat decat Dan Badea.

Daca capacitatea de a rade la orice tampenie se poate numi simt al umorului. Ce sa zic si despre asta? Un cantacios de doi bani acum ani de zile in urma, dar acum lucrurile s-au schimbat putin: acum e un fost cantacios de doi bani.

CITESTE SI:  De ce vor fora cercetatorii intr-un lac antic din Antarctica

Si mi se pare ca are si nume predestinat. Am gasit undeva definitia cuvantului “copot”. Inseamna “chel”. Asta ar explica faptul ca incearca sa-si ascunda chelia prin te miri ce mijloace.

Urmatoarea insinuoasa e nimeni alta decat cantacioasa Andreea Balan. Acum mult timp in urma avea o atitudine de tarfulita si mi s-a spus ca in urma cu cativa ani chiar obisnuia sa pozeze in reviste pentru barbati.

Acum a adoptat un comportament si o atitudine mai pe larg acceptate in societate, s-a intors practic la 180 de grade. Mai stie dracu’ cineva cum e ea cu adevarat? E o duplicitara!

Inainte ca o tarfulita, acum mironosita cu atitudine de pretioasa de pus in vitrina. Era mai bine daca era una din doua, nu o hibrida. Cine n-a pozat niciodata despanusata in reviste pentru barbati – un sincer BIG LIKE din partea mea!

Sa nu cumva sa-l uitam pe Liviu Varciu, ca parca cerseste si asta critici intr-un mod vartos. Ce sa zic si despre el? N-ai ce sa zici, ca n-are aproape niciun aspect sau element interesant, in afara poate de aspectele si elementele interesante pentru revistele de tabloid.

CITESTE SI:  Ce ma sidereaza la spoturile publicitare COVID-19

E ca o gaura neagra, e plin cu vid, cu nimic. As putea adauga ca are o oarece alura de Charlie Sheen, dar unul de doi bani si ofilit. E un Charlie Sheen fabricat in Romania, deci asta explica totul.

Next e Andrei Stefanescu. E bun la toate: cantacios de doi bani, prezentator sters si vestejit si uneori mai atenteaza la calitatea de a fi amuzant. Din cate am observat, asta glumeste ca sa-si ascunda vulnerabilitatile, glumeste compulsiv, e un agitat. A, si formeaza pereche cu Liviu Varciu ori de cate ori se poate. Astia-s ca Stan si Bran.

Iar daca-i desparti pe astia (varianta stearsa a perechii Stan si Bran), s-a terminat smecheria: le dispar figurile de masculi alfa (sau omega), nu mai sunt increzuti si nu-si mai dau o importanta prea exagerata. Mai ales Andrei Stefanescu fara compania lui Liviu Varciu.

As vorbi si despre cantaciosu’ Pepe, dar am inteles ca nu e bine sa spui despre borfasii din minoritatile etnice ca sunt niste borfasi, ca poti fi acuzat de defaimare sau chiar rasism.