fbpx

Teledonul social pentru oul Bendecel

Teledonul social pentru oul Bendecel

Daca tot sunt o componenta atat de importanta si esentiala din vietile cotidiene ale acestor mascarici patetici si penibili care au o dependenta jalnica fata de persoana mea, m-am hotarat sa nu-i las in pace in viitorul apropiat.

E musai sa arat la randul meu cat de mult inseamna caraghiosii astia pentru mine. Sa-mi folosesc spiritul de observatie ca sa-i scanez in profunzime si sa le expun slabiciunile.

Ce altceva putea sa se intample daca isi posteaza bufonii emisiunile infecte pe nea YouTube? Daca as depune mai mult efort, daca as fi mai aprig si daca nu i-as menaja (ca acum chiar ii menajez foarte mult, nu-i iau la misto la maximul de care sunt capabil), niciunul dintre ei n-ar mai indrazni sa scoata capul de sub pamant (in viitor poate ca o sa ma asigur ca o sa se intample). Astept sa ma agaseze mai mult, o sa afle ce-am pregatit si garantez ca n-o sa fie deloc OK pentru ei.

Incep cu Mihaita Bendeac de la iUmor (in ultima vreme o infectie nozocomiala de emisiune care a infectat toata platforma YouTube, nothing unusual pentru emisiunile lor).

De ce cu Mihai Bendeac? E un caz clinic care starneste interesul. E fix tiparul de persoana care incearca sa-i puna pe altii in situatii ca sa se puna pe el insusi intr-o lumina favorabila, pe fondul faptului ca e diferit. Restul din jurul lui ii pun pe aia in situatii tot pentru Bendeac.

CITESTE SI:  De ce s-a decis ca Wikipedia sa poata fi accesata din nou in Turcia

E unul dintre cei mai mari misei pe care i-am vazut in viata mea, n-are pic de coloana vertebrala sau verticalitate, ce sa mai zic de un gram de demnitate.

Il intrece pana si pe Mihai Gadea la capitolul asta. Calca pe cadavre in modul cel mai josnic si miseleste cu putinta pentru persoana lui, e un sinistru. Unii sunt verticali, altii sunt Mihai Bendeac.

Delia Matache. Tantita asta ii tine nonstop spatele lui Mihai Bendeac si-l cocoloseste, cand rasare la Teledonul iUmor vreun concurent cu un roast cu un subiect compromitator in urma caruia lui Bendeac i se blocheaza creierasul si nu mai stie ce sa zica si cum sa proceseze informatiile.

Delia, Cheloo si altii ii pun pe unii in situatii, pentru Bendeac. Cum s-o fi gandit Delia? “Bendecelu’ meu diferit a fost lezat moral si sufleteste. Nu putem permite asta, Cheliuta Stefan! Sa gasim pe altii sa-i lezam, ca sa-i inseninam ziua colegului nostru!”

Sunt 100% sigur ca asta-i modul de gandire (rudimentar, previzibil si de nivel primitiv) al Deliei. Toate dumele pe care le emite e pentru punerea lui Bendecel (si a altor tembelizionisti criticati) intr-o lumina favorabila.

Acuma trebuie sa zic ceva si strict despre Delia, nu? Pai in afara de voce, n-are nicio treaba. Nici sfertodocta nu se poate numi. Asa sunt in general artistii de pe la noi: voce da, creier mai putin. Cunostinte superficiale si putine, dar se cred culti. Unii nu sunt o calamitate, altii sunt Delia.

CITESTE SI:  De ce Facebook Watch anuleaza seriale

Cheloo. Al treilea jurat la aceeasi cangrena iUmor care toaca in blender neuronii populatiei Romaniei de o vreme si care a ajuns un soi de Teledon pentru Mihai Bendeac ingrijit de tembelizionisti ca pe un ou.

O parte dintre iUmoristi sunt insinuosi la adresa altora (in special la adresa concurentilor acizi fata de Mihai Bendeac) ca sa rezulte o imagine buna si avantajoasa pentru Mihaita, afectat uneori de roasturile concurentilor care ii ating din cand in cand coarda sensibila.

Cunosc foarte bine coarda sensibila a lui Bendeac (cum o cunosc si Delia si Cheloo, altfel n-ar fi fost inger-ingerasii lui) si s-ar putea sa-l taxez folosindu-ma de aceasta informatie.

Bineinteles ca si Cheloo participa la Teledon, nici nu se putea altfel. Cheloo e rasist si nu tolereaza multe categorii de oameni, dar manifesta toleranta din belsug fata de camaradul Bendeac care apartine unei categorii de oameni pe care o dispretuieste in mod normal.

Si nu numai ca-l tolereaza pe Bendeac, dar isi si aduce aportul la Teledonul pentru tovarasu’ Bendecel. Cum mortii ma-sii vine asta? Acest lucru imi intareste convingerea ca Cheloo e in continuare un overrated, un inconsecvent, ca n-are niciun ghidaj sau reper, ca una zice acum – alta zice peste 5 minute, ca in mare parte ce zice asta sunt niste porcarii fara niciun fundament si ca nici nu merita ascultat, ca doar isi pune in aplicare prin niste aiureli si incercari de decredibilizare ce are in agenda comuna cu restul circarilor de la tembelizor: sa fie ingerul lui Bendeac si al tembelizionistilor carora eu sau altii le-au adus critici, asta desi, in cazul meu, nu eu am fost ala care a pornit balacareala cu ei.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 41 - Parere despre Top Gear

Cheloo mai are si o muzica de aruncat la gunoi, pentru cine credea ca ce lalaie asta se numeste rap. E o muzica de bagat la puscarie, nu alta. Muzica cu subiecte precum drogurile, babardeala cu minorele si alte stupizenii.

El si alti saltimbanci sunt insinuosi cu privire la unele aspecte ale altora (in mare parte inventii si fantasmagorii), insa daca unele dintre acele aspecte se regasesc in Bendeac, din senin situatia sta cu totul altfel. Nu inceteaza sa ma uimeasca cat penibil poate incapea in astia! Unii sunt consecventi, altii sunt Cheloo si sunt ingerii lui Bendeac.

Facebook