fbpx

Sustin existenta miracolelor: sunt sigur ca o alta versiune a mea dintr-un univers paralel asculta muzica lui Cheloo

Sustin existenta miracolelor sunt sigur ca o alta versiune a mea dintr-un univers paralel asculta muzica lui Cheloo

Cum, cine-i Cheloo? E tipul ala foarte controversat aproape interlop despre care n-a auzit aproape nimeni si care era aproape un anonim al rapului inainte sa apara la iUmor si la alte ineptii!

Coleg, ma, cu individul turbat care ar trebui sa fie tranchilizat din elicopter, care are niste seriale cu usoare erori in scenarii, care are propria secta fara niciun membru si despre care am vorbit in articolul precedent!

Daca n-ati auzit de Cheloo, inseamna ca n-ati auzit de fantasticele creatii muzicale de ghetou precum “Operatiunea cur pansat”, “Exorcitu-n izmene” sau “Bot in bot cu o lepra mica”, melodii a caror existenta este incredibila, avand in vedere versurile care se bat cap in cap cu legile muzicale din Romania.

Ciudat la personajul Cheloo (caruia, s-o spunem pe aia dreapta, i-ar sta destul de bine rolul de peste; client inrait este deja) e ca, desi pare un ganditor si ca le spune bine, nu e consecvent in afirmatii si se contrazice destul de des.

CITESTE SI:  Vor fi suportate fisierele audio FLAC de inalta calitate in iOS 11

Nu stiu ce inhaleaza (de fapt, ma prefac ca nu stiu, cum probabil s-a prefacut si el la audieri), dar am auzit ca ar impusca un procent mare din populatia tarii, iar altundeva am auzit ca a indemnat la toleranta fata de oameni din anumite regiuni ale tarii si ca a sfatuit lumea sa nu aiba prejudecati. Adica un amestec de Papa Francisc cu Donald Trump intr-o singura persoana, ceea ce ma determina sa cred ca nu Bendeac e cel mai plecat pe aratura.

Mai mult, am dedus de undeva ca Cheloo nu-i prea inghite pe cei violenti, dar are in acelasi timp un limbaj agresiv. Asta inseamna ca domnul Stefan Cheloo nu se ghideaza dupa nimic, e usor debusolat si nu are un sistem de principii pus la punct, deci, atunci cand spune despre cineva ca-i o nulitate, de fapt vorbele lui sunt o nulitate, o gargara. Pe scurt, ceea ce spune Cheloo (alb si mandru, as adauga) = p**a credibilitate!

CITESTE SI:  Deezer inlatura muzica discriminatorie si odioasa de pe platforma sa

La cat e de acid in declaratiile sale controversate care au aparut chiar si in presa internationala si avand in vedere cat e de antipatic pentru unii, e foarte adevarat ca ar vrea unii cu disperare sa mai gasesc lucruri negative de spus despre rapper – cum ar fi faptul ca a fost anchetat pentru consum si trafic de droguri si ca e un pic rasist, sexist si homofob – dar sa ascundem aceste lucruri sub pres si sa le trecem cu vederea, pentru ca avem pareri destul de similare cu privire la procentul din populatie care ar trebui sa traiasca si procentul din populatie care ar trebui anihilat.

CITESTE SI:  Apple Music nu va include acest lucru vreodata

Ma rog, astept feedback de la vizitatori cu privire la ideea mea de a-i sacai pe antenisti! Nu ca-i una inspirata? Am profitat cu micimea gandirii mele de dorinta lor nestapanita de a barfi si calomnia!

Barfind ce spun eu, ei de fapt se autobarfesc, iar barfa lor de trepanati ordinari se intoarce impotriva lor! Dar nu insinuez ca ultimele trei personaje despre care am vorbit se incadreaza in tipologia Portavionului de la A3 al carui familion antenist mi-ar sari la gat pentru ca am indraznit sa-l ponegresc pe directorasul cu frunte lata (unii zic ca seamana la perfectie cu Mandark si e de inteles, la ce persoana de desene animate e).