fbpx

Statele Unite nu sunt cine stie ce

Statele Unite nu sunt cine stie ce

Am observat ca sunt destui care se mandresc si se lauda ca au fost in Statele Unite, de zici ca au fost pe Nibiru. Stau acolo doua luni si deja se cred americani.

Ei de unde sa stie ca tara e o mare tampenie bazata pe minciuna si crime (teritoriul Statelor Unite a fost in trecut teritoriul amerindienilor care au fost ucisi de colonisti pentru a le lua pamanturile)!

Iar dintre toate orasele din Statele Unite construite pe vechile teritorii ale amerindienilor, numai New York si alte cateva orase sunt mai stralucite, restul sunt vai mama lor!

Acolo e o mare discrepanta, exista oameni prea bogati si oameni mult prea saraci, deci recomand oamenilor sa nu mai pupe in fund atata Statele Unite, tara care nici macar nu are o cultura bine definita. In afara de cultura banului, probabil.

Tara e condusa de corporatii si de niste ticalosi care conspira impotriva oamenilor, guvernul ia si pielea de pe populatie cu 5000 de taxe si impozite (Fiscul lor ii urmareste pe americani si pe lumea cealalta ca, nah, trebuie sa crestem economia tarii), oamenii sunt bombardati zilnic cu 1 miliard de reclame la televizor pentru ca acestia sa-si cheltuiasca banii, totul la ei se invarte in jurul banului, Las Vegas este un oras dezgustator cu cazinourile si jocurile lui de noroc, 25% dintre toti puscariasii din lume se afla in inchisorile din Statele Unite, ai sanse sa fii impuscat pe strada pentru ca multi oameni detin arme, oamenii nu sunt foarte inteligenti si din acest motiv tara importa creiere ca are cu ce, Statele Unite au globalizat lumea si au dus-o in mai rau, guvernul a mintit poporul american de destul de multe ori in istoria sa, iar multi americani sunt obezi si sedentari.

Asta inseamna Statele Unite. Nu e o mandrie prea mare sa te duci acolo si nu sunt singurul caruia nu-i place aceasta tara. Mai mult, Statele Unite nu mai sunt de mult timp cea mai mare putere economica a lumii, tara e depasita de Uniunea Europeana si de China. Dar de cand Marea Britanie a iesit din UE, nu mai sunt asa sigur.

Da, multe revolutii tehnologice au venit din Statele Unite, dar si alte tari au venit tare din urma. Unul dintre motivele pentru care Statele Unite sunt o putere economica este faptul ca limba engleza se vorbeste aproape peste tot, nu pentru ca populatia munceste mai mult.

Pe de alta parte, Japonia – varful civilizatiei – este a cincea putere economica a lumii. De ce? Pentru ca acolo oamenii muncesc 17 ore pe zi (ii preseaza societatea, de-asta tinerii se izoleaza de societate), sunt disciplinati, muncesc cu sarg (e in principal meritul politicienilor de acolo care promoveaza cultul muncii) si pentru ca au invatat sa fie sustenabili si sa recicleze aproape orice. Ei nu prea au resurse (petrol, gaze naturale, terenuri agricole, etc.), pe astea le importa, dar totusi sunt o putere economica si dau tonul in tehnologie.