fbpx
Sesiune Q&A 8 - Cel mai bun film romanesc vazut

Sesiune Q&A 8 – Cel mai bun film romanesc vazut

Daca as avea 100 de miliarde de dolari, cum i-as cheltui?

Simplu, i-as cheltui pentru binele intregii omeniri: as folosi fiecare banut ca sa produc cel mai scump film din istorie (si care sa nu poata fi egalat de nici un alt film din viitor) cu mine in rolul principal ca sa fiu tinut minte pentru totdeauna in istoria lumii (un urias proiect de vanitate). Dar sa fiu tinut minte de oameni cu judecata si prestanta, nu de imbecili cu capacitati mintale limitate, ca de-astia sunt satul.

In momentul de fata, cel mai scump film din istorie are un buget de vreo 200 si ceva de milioane de dolari. 100 de miliarde de dolari mi-ar ajunge pentru a produce un film ABSOLUT COLOSAL chiar si de 20 de ore (cu coloana sonora bestiala si toate cele), o coproductie la scara planetara in care sa fie implicate toate tarile din lume!

Nici nu pot sa-mi imaginez cum ar fi sa concentrez un film de 100 de miliarde de dolari in 2 ore si jumatate! Nu as vedea banii investiti inapoi nici daca filmul ar fi difuzat de toate televiziunile din lume non-stop timp de ceva vreme. Dar ar fi un proiect de vanitate, nu de generare de profit. Uite o idee pentru Jeff Bezos.

Ce-i aia barfa in opinia mea?

Arta de a inflori si transforma orice nimic pana devine belea. Vorbindu-se despre acel nimic si dandu-i-se semnificatii, se transforma in belea. De-asta blogurile sunt facute pentru a li se parcurge textul si dupa aia oamenilor sa le taca naibii fleanca!

Cel mai bun film romanesc pe care l-am vazut?

Cel mai bun film romanesc pe care l-am vazut eu (nu am vazut foarte multe) e unul destul de vechi (de prin 2007) si l-am vazut acum mai mult timp. E vorba despre “Restul e tacere”.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Apple retrage aceasta aplicatie de pe App Store

In acel film e vorba despre inceputurile cinematografiei in Romania (pe la inceputul secolului trecut – prin 1911) cand cei care se ocupau de acest domeniu nou erau ridiculizati si luati in deradere, pentru ca parerea colectiva era ca cinematografia e o tampenie, ca nu are viitor si ca nu are cum sa bata teatrul.

Personajul principal al acestui film, regizorul Grigore Ursache, dovedeste contrariul, stiind ca cinematografia e inceputul unei noi epoci. Acest personaj, la fel ca filmul, se bazeaza pe intamplari reale.

E adevarat ca primele filme erau turnate cu niste porcarii de camere din lemn (high-tech pe vremea aia) cu pelicula fotosensibila la care trebuia sa dai la manivela ca retardatu’ ca sa se invarta rola, dar mai are cineva tupeul de bulangiu sa zica in ziua de azi ca cinematografia nu are viitor?

Ce parere am despre societatea romaneasca din ziua de azi?

Ca-i una decazuta, plina cu marlani, oameni de nimic, creaturi jalnice, capete de sarmalute, tarani (la figurat). Daca s-ar adopta o lege si ar trebui de azi-inainte sa pupam guvernul in cur zi de zi si sa le veneram dosurile penale, poporul PSD-ist ar intreba rapid unde sa se inscrie!

Parca altfel erau oamenii acum cateva zeci de ani. Erau in pana mea mai ilustri, mai demni, nu se calcau in picioare pentru niste cratite ca niste dobitoci si pomanagii de cea mai joasa speta, erau mai altruisti! Vinovati ii gasesc numai pe lipitorile care ne-au condus dupa ’89 si care au lasat strainii sa intervina in tara!

CITESTE SI:  Ce clienti are AMD pentru noile sale cipuri pentru centre de date

O parere despre Hitler?

Lasand la o parte faptul ca din cauza lui au murit milioane si milioane de evrei (vreo 11 milioane de oameni cu totul), lui Hitler chiar i-a pasat de tara lui. Nu-si teroriza populatia cum teroriza Benito Mussolini cetatenii din Italia ca sa mentina ordinea si puterea personala.

Ciudat, toata lumea vorbeste despre genocidul cu evrei al lui Hitler, dar nu prea se vorbeste despre crimele mult mai numeroase ale lui Stalin asupra propriului popor (in jur de 20 de milioane de victime), crimele lui Mao Zedong din China asupra propriului popor (peste 65 de milioane de oameni), crimele din Coreea de Nord din 1945 incoace, CRIMELE AMERICANILOR care au sosit in America de Nord acum sute de ani si au exterminat in masa populatia indigena de acolo (amerindienii) ca sa le aiba pamanturile si sa-si construiasca asezarile.

Evident, americanii nu vorbesc despre crimele lor, dar ne scot ochii cu crimele asupra evreilor, asta pentru ca Statele Unite sunt conduse de familii evreiesti extrem de bogate, iar jidanii astia – care mai au putin si conduc intreaga lume (daca n-o conduc deja) – scriu istoria si stiu pe care istorie sa o ascunda.

Nu degeaba Hitler nu-i inghitea pe evrei: ei controleaza in prezent totul in Statele Unite: guvernul, mass-media, Congresul. Lucrurile astea chiar purtatoarea de cuvant (evreica fiind) a guvernului Israelului (locul de unde se trag acesti evrei) le-a recunoscut la un canal de televiziune de maxima audienta din SUA!

CITESTE SI:  Google ii plateste companiei Apple miliarde de dolari doar pentru a ramane motorul de cautare implicit

Ba chiar o zicea cu sfidare si obraznicie la adresa americanilor: “Noi controlam totul!” si ca americanii n-au cum sa se impotriveasca. Foarte multe companii americane mari sunt conduse de evrei, e un adevarat soc si cutremur printre evrei daca o companie americana ajunge sa fie condusa de cineva care nu-i jidan!

Mai ales daca-i vorba despre o companie de mass-media (o publicatie sau o televiziune) pentru ca exista pericolul ca acea companie sa spuna adevarul americanilor despre evrei. De-asta pentru evrei e important sa controleze toata mass-media.

Am citit mai demult intr-o mare publicatie online americana despre motivele pentru care evreii au atat de mult succes in viata. Se zicea ca ei pun foarte mult accent pe educatie. Nu m-am gandit atunci ca publicatia aia poate fi evreiasca. De fapt, nu educatia determina evreii sa aiba succes si pozitii inalte. Ei practic se pun unii pe altii in pozitii inalte.

N-ai sa auzi in vecii vecilor de la televiziunile romanesti chestii de genul asta despre Statele Unite, sau cine conduce Romania si de ce papusile de ventriloc – pe care-i numim politicieni – sunt doar de fatada.

Am o problema cu romii ca sunt nomazi?

Din contra, ce spun e in interesul lor. Uite, sunt destul de amabil si pun si un anunt umanitar pentru acesti gaganei: Vrea cineva sa le ofere nomazilor astora cateva sute de metri patrati de teren extravilan ca sa aiba si astia tara (macar o enclava ca Vaticanul undeva prin Vaslui)? E suficient din partea mea. Ce vreti, sa le dau acuma si haina de pe mine?