Sesiune Q&A 4 – intrebari primite de la cititori

Sesiune Q&A - intrebari primite de la cititori

Cati vizitatori unici are dojotech.ro pe zi?

Zeci de milioane, am depasit Google.ro luna trecuta si chiar m-am gandit sa-i donez cateva milioane de vizitatori ca sa nu moara de foame.

Ce alte pasiuni mai am?

Sa-mi bat joc de cei care-mi freaca ridichea. Printre altele.

De ce am citit Biblia?

Mai mult de curiozitate, eram un taca, abia invatasem sa citesc si doream sa aflu ce baza are crestinismul. Dar si pentru ca e cartea cu cel mai mare tiraj din toate timpurile, deci cea mai citita din lume! A fost citita de sute de milioane de oameni, aproape ca pana si cei care nu stiu sa citeasca au citit-o.

Trebuie sa fii cu adevarat imbecil daca n-ai citit-o. Mai ales ca gasesti in ea mai multe crime (dumnezeiesti) decat in toate romanele politiste la un loc. Deci e foarte tare! In ziua de azi, nu mai am timp sa citesc nici macar un ziar.

CITESTE SI:  Cum foloseste MIT AI pentru detectarea depresiei

De ce punem pe site clipuri muzicale daca ar putea exista consecinte?

Pentru ca suntem dispusi sa ne asumam riscuri pentru vizitatorii nostri. In plus, echipa mai pune si piese fara copyright – pe astea avem voie sa le punem, este perfect legal.

Un gen de persoane care ma deranjeaza?

Daca m-ar freca toata lumea la icre, m-ar deranja toata lumea. Evident, nu-i cazul. Ca sa raspund la intrebare, as zice: cocalarii care-s cel putin idioti de bubuie!

Stiati ca cea mai buna replica a lor e “Bine, baietii”? Chiar asa e, am aflat recent. Cand ii aud pe idioti si pe mahalagisti cum repeta rahatul ala la nesfarsit (ei cred ca sunt cool cand zic asta; probabil vor sa dea impresia de “smecherie” din aia de borati anemici), imi ies automat din pepeni.

CITESTE SI:  Extensiile carui browser le va suporta Microsoft Edge

“Tot nu esti amuzant! Altceva mai bun nu ai?”

Poate ca eu nu-s amuzant (nici n-am incercat), dar stiu pe cineva care e mai marele amuzantilor! Amuzant e Gadea care traieste cu iluzia si se imbata cu apa rece ca trebuie sa fim parte din anturajul lui incantator ca sa ne dam seama cat e de momaie! Noi, bietii oameni, care ne-am cumparat cu “vai si amar” cate un televizor cu plasma cu diagonala de 1 metru si cu sistem de sunet surround nu ne dam seama!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *