Sesiune Q&A 3 – intrebari primite de la cititori

Sesiune Q&A - intrebari primite de la cititori

Am o problema cu Huidu?

Nu pot sa zic ca am o problema cu Huidu, dar ce pot sa zic e ca Huidu are o problema cu dantura. Cred ca astia de la Prima o duc atat de rau, incat Huidu nu are bani nici sa-si puna dinti noi in fata (cred ca cei vechi au ramas in copacul ala). Hai sa cream o cheta sau o campanie de strangere de fonduri si sa-l ajutam pe Huidu (nume predestinat dupa accidentul rutier) sa-si puna dintii!

De ce dojotech.ro are putini fani pe Facebook?

Orice-ar spune unii, calitatea unui site nu sta in numarul de fani de pe FB, ci in calitatea continutului. Asa cum exista publicatii de calitate inalta (cu putini fani – pentru ca nu prea s-au promovat), asa exista si gunoaie de publicatii (cu multi fani – pentru ca s-au promovat in draci). Numarul de fani pe FB nu e direct proportional cu calitatea! Asigur pe toata lumea ca acest blog colcaie de vizitatori, chiar daca nu-s fani pe FB.

CITESTE SI:  Ce preturi uriase de reparatie vor avea tabletele iPad Pro ale Apple

De ce nu zambesc in fotografii?

Nu stiu sa zambesc. Cand viata e o porcarie existentiala fara sens in care esti presat de bunul mers al societatii ca sa traiesti ca sa muncesti, iti mai arde de zambit? :)))))))))

Un lucru pe care nu-l inteleg?

Puterea mea de intelegere e destul de ridicata, dar nu-mi dau seama cum ma-sa pun astia titluri la niste melodii care nici nu au versuri.

Am o trupa de muzica preferata?

Cum sa nu, trupa aia K-Pop – BTS. Sau trupa celor cu Boli cu Transmitere Sexuala, cum imi place mie sa-i spun. Asta a fost sarcasm din ala greu perceptibil. Din pacate pentru ei si pentru intreaga industrie muzicala sud-coreeana, nu ma numar printre fanii lor.

CITESTE SI:  Opinie despre "Veteran" (2015)

“Ca tot ai pomenit de religii, esti religios?”

Ce vorbesti, ma… Cand am citit Biblia acum zeci de ani – pentru ca n-aveam ocupatie si responsabilitati, dar aveam timp berechet – si am dat de pasajul ala cu izbirea capetelor nou-nascutilor de pietre (cuvantul Lui Dumnezeu), m-am umplut de religiozitate!

De fapt, sunt atat de religios incat chiar am inventat o fericire pentru Mihai Gadea: Ferice de Mihai Gadea ca – odata cu postarea asta postata pe 1 iunie – postarea in care l-am facut cu ou si cu otet nu mai apare pe prima pagina in Goodies!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *