fbpx

Sesiune Q&A 10 – Ce actrite preferate am

Sesiune Q&A 10 - Ce actrite preferate am

Am o masina preferata?

Exista o masina de-a arabilor de la Devel Sixteen. Daca-i vine cuiva sa creada, nesanatosii aia spun ca are 5000 de cai frumosi-putere si ca atinge suta in 1,8 secunde!

Daca as avea o masina din aia, politia ar trebui sa cheme aviatia ca sa ma prinda. Dar se poate fura una! Ce, e mare greutate sa pornesti o masina asa, din fire, fara chei? Floare la ureche, ca in GTA.

Cica nu e posibila producerea unui film de 100 de miliarde de dolari. Intrebare primita: Cum as putea eu sa produc un astfel de film?

Pai, mare parte din film ar costa 5 miliarde de dolari, iar scena grandioasa de final ar consta in explozia si scufundarea catorva portavioane americane de 13 miliarde de dolari bucata undeva in Oceanul Atlantic, fiind lovite de niste avioane de pasageri din cer cu rezervoarele pline cu kerosen! Fara efecte speciale, fara CGI, fara abureli, ci totul pe viu.

CITESTE SI:  Filmul in care personajele Spider-Man si Venom s-ar putea confrunta intr-un mare fel

Cum nu se poate produce un film de 100 de miliarde de dolari? Se poate foarte bine. Se poate si unul de 5000 de miliarde de miliarde de dolari, dar ar trebui sa arunci in aer toata planeta. Contam pe Coreea de Nord pentru asta.

Ce actrite preferate am?

Sa fie limpede o chestie: sunt preferate de mine datorita talentului lor, nu datorita aspectului fizic! Risc sa fiu acuzat de misoginism, dar parerea mea e ca barbatii sunt mai buni actori decat femeile, de-asta si actritele preferate de mine sunt mai putine.

Nu numai eu am parerea asta. Sa se gandeasca fiecare la toti actorii celebri care-i vin in minte si apoi la toate actritele celebre care ii vin in minte! Nu ca actritele sunt mai putine?

Singurele actrite care-mi vin mie in minte acum sunt Angelina Jolie, Kate Winslet, Sharon Stone, Nicole Kidman, Scarlett Johansson si Uma Thurman. Pe restul, sa moara dracii daca le stie cineva!

CITESTE SI:  Leak-ul Piratii din Caraibe 5 a fost infirmat de CEO-ul Disney

Cum adica sunt cetatean occidental la mine-n tara?

Toti romanii suntem cetateni occidentali in puii nostri, cel putin neoficial! Dar de unde sa stie gloata de manelisti din tara care sunt parte din vechea dinastie de tembeli a Romaniei si care nu se vad pe ei insisi cat sunt de idioti?

Wherever, cine vrea Visul American poa’ sa ramana in tara: spitale in care vii cu o boala si pleci cu 10, scoli care cad pe tine si autostrazi cu gropi in care daca nimeresti in una ajungi cu masina intr-o plantatie de orez din China!

De ce vorbesc vulgar pe blog?

In rubrica asta imi rezerv dreptul de a vorbi cum vreau. Numai aici. Cuvinte vulgare precum “cur” si “co*ie” sunt cuvinte foarte vechi, de pe vremea cand spaniola, italiana, romana si altele erau cam aceeasi limba (si e pacat sa nu le folosim, ca cei din Antichitate au muncit la ele).

CITESTE SI:  Mazda spune ca motorul sau cu combustie interna va avea mai putine noxe decat masinile electrice

Nu degeaba cuvantul “cur” are corespondentul in spaniola – “culo”, iar “co*ie” se traduce in spaniola in “cojones”. Adevarat ca seamana intre ele? Romana si spaniola au origini latinesti si mai mult ca sigur ca existau cuvinte vulgare si in latina.

De ce nu-mi plac manelele?

Pentru ca e genul muzical de cocalareala preferat de dobitocii cu mintea odihnita! E suficient ca parlamentul e plin de politruci care nu stiu sa lege doua cuvinte si care dau in gropi de tembeli ce sunt!

Daca mai ascultau si manele, aveam in parlament tipologiile perfecte ale cocalarilor: idioti, natangi facuti gramada, neciopliti, neam de tarla si tarani carora le iese pamantul din buletin. Astora ar trebui sa li se dea cu ciocanul in codul genetic.