Sa-si vada tutele de boschetarii lor, e aiurea sa comentezi la cineva cu mult peste nivelul tau

Sa-si vada tutele de boschetarii lor, e aiurea sa comentezi la cineva cu mult peste nivelul tau

Bai, daca as fi in locul lor nici n-as comenta. Nu stiu de unde ma-sa sunt viperele astea (cateva procente dintre toti vizitatorii acestui blog, deci caz izolat) pe harta tarii (or fi din Bucuresti), dar mai bine nu si-ar arata coltii la mine ca de nu le public comentariile. S-au enervat ca am criticat-o pe tuta aia “oricine merita, dar nu oricine merita” din aceeasi specie cu ele. :))

CITESTE SI:  Meseria viitorului si secretul succesului financiar

Eu nu inteleg ce au de comentat unele tute agramate, cand eu sunt cu mult peste nivelul lor si al boschetarilor pe care i-am prezentat. TUTELOR PE CARE NU DA NICI DRACU’ DOI BANI, VEDETI CA V-ATI MURDARIT DE AGRAMATICA!

Sunt eu deschis la comentarii, dar nu si la prostia unor fufe. O dau intr-o analogie mai aiurea, dar stie cineva care-i asemanarea dintre un om si un clip muzical de pe YouTube?

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 4 - intrebari primite de la cititori

Asa cum nu exista un clip muzical care nu are dislike-uri oricat de bun ar fi, asa nu exista om pe Pamant care sa nu aiba hateri oricat de bun si perfect ar fi, chiar si daca nu-i merita. Si haterii au hateri. La fel, nu exista cocalari infecti care nu au hateri, de fapt astia au mult mai MULTI. Si eu la randul meu sunt hater (unul mai al dracului, adevarat, trebuie sa ai talent ca sa fii hater de calitate :D), dar imi indrept critica catre cocalareala, analfabeti si oameni de nimic, in general.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 3 – intrebari primite de la cititori

Nu rad de ei doar pentru a rade de cineva, ci mai mult in scop de indreptare :D. Stiti cum se spune: schimbarea vine din noi :))) A auzit vreun boschetar ce e aia satira? Motherfuckers, Je suis Charlie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *