fbpx

S-au umflat macaroanele si in fosila de Stelian Tanase

S-au umflat macaroanele si in fosila de Stelian Tanase

Iata ca am mai gasit un scatofag si un caz clinic interesant, de data asta in persoana reptilei Stelian Tanase, posibil pe vremuri contemporana cu formele de viata preistorice unicelulare. E misto sa iau la rost toti scatofilii astia, fara sa am nevoie de cablu TV.

Ontopic: Cu ce se ocupa senilul asta tertipurist care se tine de tot soiul de scheme si gimnastici mentale (precum unii antenisti impreuna cu crackerul lor obsedat)?

Pai, din cate se pare, omu’ e jurnalist, analist politic, scriitor si gazda de talk show. Am auzit si ca a condus Televiziunea Romana pe care a politizat-o si arondat-o politic, il acuza unii.

CITESTE SI:  Pe cat puneti pariu ca viitoarele progenituri ale lui Carla's Dreams nu se vor naste deja pictate?

Eu personal sunt pur si simplu hipnotizat de manevrele, gogosile si distonanta cognitiva a macaronarului. Manevrele lui (si nu numai) sunt un fel de reactie pentru adevarurile pe care le-am tot spus despre tembeliziuni si despre sclavii voluntari care apar pe acolo.

In plus, manevrele lor dovedesc ca lucrurile pe care le-am spus sunt cu totul adevarate. Pentru ca N-AR AVEA ROST ca latrai precum R. Turcescu, S. Tanase si altii din politica si televiziuni (care practica la greu gargara cu cacat) sa se atace daca adevarurile pe care le-am spus nu ar fi fost adevaruri. Asta-i dovada ca tot ce zic are fundament, astia chiar MA CREDIBILIZEAZA fara sa vrea.

CITESTE SI:  Trasnet: Unii antenisti sunt insinuosi si fata de alti antenisti

E posibil ca S. Tanase, in etate fiind, a inceput sa introduca si borhot din canalul de la Jilava in dieta lui obisnuita cu vitamine, proteine si pastile cardiace, borhot care a inceput sa-i incite sinapsa din creier atat de tare incat omu’ a atins Nirvana.

Da, probabil borhotul i-a ajuns la cap si de-asta a inceput sa elucubreze ca un senil ce e. Dar e abil si siret la tactici, chiar si asa senil, ‘tu-i mortii…

Si nu numai el. Exista o serie de tacticosi care recurg la manevre ridicole intrucat l-am “hartuit” pe M. Gadea si pentru ca am insultat antenistii pupatori in cur de la tembeliziunea Latrina 3, A3 fiind, desigur, un fel de Human Centipede de Romania: fiecare fiind cu limba in curul altuia.

CITESTE SI:  Bendeac are crize psihotice chiar si acum, cineva sa-l treaca pe niste calmante mai puternice

Si probabil o sa tot continui si n-o sa ma opresc aici. Cum am zis de multiple ori, tertipurile ma provoaca si mai tare, nici nu intra in discutie ca ma conving sa ma opresc. Au inceput astia sa bage fitile si strambe, eu ma vad dator sa continui.