fbpx
Raspuns pentru cei care ma cred paranoic: Nu poti fi niciodata prea paranoic sau ridicol

Raspuns pentru cei care ma cred paranoic: Nu poti fi niciodata prea paranoic sau ridicol

Bine, ma, sunt “paranoic”! Daca faptul ca gandesc, imi pun intrebari, sunt suspicios, investighez si trag concluzii inseamna ca sunt paranoic, atunci sunt paranoic.

Dar, pana mea, e mai bine sa fii paranoic decat sa te duca de nas cei din mass-media si din conducerea tarii ca pe o turma care nu gandeste. Ce-as putea spune eu acum care sa para cea mai mare aberatie pe care am spus-o vreodata ca om paranoic?

Ce-ar fi daca as spune ca cei din conducerea Statelor Unite sunt satanisti? Pare o prostie, nu? Acum sa ma intrebe cineva daca am dovezi. Dovada e in clipul video de mai jos (activati subtitrarea si urmariti pana la final).

Acolo se vorbeste despre grupul vechi Bohemian Club din Statele Unite care are ca membri directori media, directori executivi de companii mari, politicieni si chiar fosti presedinti americani.

Unii dintre cei mai importanti oameni din lume, mai exact. Astia se aduna intr-un loc in care presa nu are acces si urmaresc ritualuri satanice, a reusit cineva sa se infiltreze si sa filmeze.

Cand oameni importanti din Statele Unite implicati in treburi din astea sunt luati apoi la intrebari de presa (nu de presa pe care o controleaza ei, evident), acei oameni evita sa vorbeasca despre asta si se incurca in cuvinte.

Daca pana si “super-aberatia” conform careia cei care conduc Statele Unite il pupa in cur pe Satan este adevarata, de ce n-ar fi si “aberatiile” posibil mai mici si mai putin grave care-i vizeaza pe cei care conduc Statele Unite?

Cum ar fi faptul ca atacul terorist din 11 septembrie 2001 a fost orchestrat de administratia Statelor Unite impotriva propriului popor pentru a justifica nevoia spionarii si supravegherii in masa a americanilor, dar si alocarea de sume foarte mari de bani anumitor departamente.

Ca sa aflati ce putere si influenta mare au astia, aflati ca ticalosii controleaza si Hollywood-ul. In unele filme americane din anii ’90 era prezenta data de 9/11. Nu mai conteaza unde, pe un perete, pe un zid, la intrarea intr-un tunel, la ora unui telefon etc.

Era un mesaj subliminal pentru oameni ca establishmentul american controleaza totul si ca are o foarte mare influenta. M-am gandit si eu: Daca as fi in locul lor si ar urma sa izbesc peste cativa ani un avion de Turnurile Gemene ale World Trade Center (sunt aproape sigur ca acea cladire a fost pusa la pamant de explozibili de la baza acesteia; probabil ca avionul era prea mic pentru a dobora o cladire atat de mare), as incerca sa ma laud cu asta si sa ma umflu ca am o foarte mare putere si influenta.

Cum? Aranjand lucrurile in asa fel incat Hollywood-ul, care e in sfera mea de influenta, sa scoata niste filme inainte de atacul terorist din 2001 in care sa apara “9/11”.

Ei au lasat niste indicii pentru oameni destepti in acele filme. Pentru “paranoici”. Dar ce sa vezi, dupa popularizarea internetului (adica dupa 2001; in 2001 internetul era inca tanar) prin intermediul caruia oamenii au aflat teorii ale conspiratiei, nu au mai aparut indicii din astea in filmele americane pentru ca ticalosii stiau ca mult mai multi oameni o sa-si dea seama intrucat acum au la dispozitie internetul – o sursa de informare puternica, libera si necontrolata. Internetul este cel mai mare dusman pentru ei, pentru ca oricine cu un site web independent ii poate da in gat.

Au incercat ei sa controleze internetul cu acordul ACTA semnat in secret prin care cica se dorea sa se lupte cu pirateria. Bine ca nu au reusit, ma puteau baga la puscarie, unde e periculos daca scapi sapunul pe jos, pentru ca promovez teorii ale conspiratiei, dar pe motiv ca am descarcat ilegal ceva de pe internet.

Era mai demult un film american de comedie lansat in 2003 – Un negru pentru Casa Alba (Head of State) – in care era vorba despre primul presedinte de culoare al Statelor Unite, presedinte interpretat de actorul Chris Rock.

Dupa 6 ani, Barack Obama candideaza la presedintie si, nu stiu cum ma-sa, mai si castiga, devenind astfel primul presedinte de culoare din istoria Statelor Unite. Establishmentul de acolo dorea sa-i pregateasca pe americani pentru un presedinte de culoare. Mai e nevoie de vreun indiciu ca totul a fost aranjat dinainte?