fbpx

Ramona Olaru – o fufa cu cur invers proportional cu numarul de neuroni

Ramona Olaru - o fufa cu cur invers proportional cu numarul de neuroni

Dupa cum am dat de inteles anterior, voi continua razboiul cu slugoii de la TV. Antenistii au adus de ceva vreme intr-un jeg de emisiune infecta si de clevetire (Retardatii de la 11; ma mai uit la emisiunea asta patetica pe YT, in timp ce astept la o coada, de exemplu) o panarama ca asistenta, o parasutista pe nume Ramona (are si o carte super-misto cu numele ei).

Se prea poate ca aceasta duduie nu e inzestrata cam cu nicio forma de inteligenta rezonabil de avansata fata de cea a unei moluste cu creierul sectionat.

CITESTE SI:  Schimbare uriasa posibila pentru aplicatia iTunes a Apple

Dovada ca A1 angajeaza toti imprastiatii pe care ii gaseste, oricat ar fi de inculti, atata timp cat au cur, tate si craci. Numai cu lucruri din astea e echipata tuta, pentru ca in cutia sa craniana e aproape numai vid.

E platita sa-si arate curuletul si decolteul la TV, nu pentru ce spune. Asta-i clar. Pentru ca nu ies chestii foarte inteligente din tartacuta sa stafidita.

CITESTE SI:  Cum e primul TV OLED 8K de 88 inci al LG din lume

Probabil curul si tatele ii compenseaza lacunele intelectuale serioase si creierul atrofiat. Asa e la majoritatea specialistelor in pitiponceala, sufletele pereche ale cocalarilor transpirati.

Desi uneori se mai da super-smart citind niste foi, multi nu se lasa pacaliti de duduia semidocta – cu cutie craniana de pompa – care se crede extraordinar de culta pentru ca intamplator a invatat sa citeasca la Facultatea de Agronomie.

CITESTE SI:  Pretul primului TV Samsung pe verticala e unul urias

Mai mult ca sigur ca duduia a trecut prin cele doua facultati ca Voda prin loboda – si se vede. E o mare specialista in pitiponceala cu inteligenta extrem de indoielnica si se vede asta de la 1 miliard de ani-lumina.

E o petarda explodata, o dorobantista cu cur si tate pe masura inteligentei sale nule. Deci nu-i de mirare ca Ms. Frivolitate a ajuns la A1, raiul semidoctilor si mediocrilor din intreaga tara.