Putin “rasism” la inceput de an

Putin rasism la inceput de an

Chiar si eu, robotul workaholic cu doua joburi in paralel, am luat o pauza si am sarbatorit, ca toti oamenii, faptul ca suntem cu un an mai aproape de disparitie si de sfarsitul vietii (a.k.a. “Revelionul”).

Dar nu-s adeptul zicalei “Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese”; drept urmare, am revenit. Mai in forma decat anul trecut, imi place sa cred.

Sau suficient de in forma cat sa iau iar la misto boschetarii, emigrantii si oamenii inferiori de doi lei care formeaza romanilor o imagine de indieni ai Europei.

De asemenea, daca ma calca pe nervi, probabil ca si anu’ asta voi continua razboiul cu slugoii de la TV care-s vanduti americanilor, masonilor, francmasonilor, sionistilor si jidanilor din SUA si nu numai, adica abjectii aia care se ascund in spatele multor companii straine offshore prin care conduc Haznalele TV din Romania, cu scopul ruperii si destabilizarii Romaniei si distrugerii identitatii nationale!

Bineinteles ca cei din Haznalele TV (niste nenorociti daunatori societatii romanesti) stiu ce intentii au ticalosii de jidani, dar accepta totul in tacere.

Cica “presa romaneasca”! Vrajeala de prostit lumea! Ziarele tiparite si online “romanesti”, revistele si posturile TV si de radio “romanesti” apartin de fapt strainilor, in principal evreilor, nu sunt romanesti.

Ziarele, revistele, posturile TV si de radio din Romania sunt INSTRUMENTELE EVREILOR de propaganda, de modificare a perceptiei romanilor, de anesteziere a creierelor lor si de distragere a atentiei.

CITESTE SI:  Un batran reactioneaza la tehnologie dupa 44 de ani

In anii ’80 Romania era o tara de top, dupa aia strainii si politicienii din ’90 incoace ne-au adus la coada Europei. Ceausescu ala hulit a fost ala care ne-a platit datoria externa.

De fapt, Romania e singura tara din istoria lumii care si-a platit vreodata datoria externa si e evident de ce nu se vorbeste despre asta in presa din tara de acum, ca de 30 de ani ii tot ponegreste si calomniaza numele lui Ceausescu.

Ceausescu era patriot si nu dorea sa accepte grupul Bilderberg in tara, sa vanda Romania si sa dea bogatiile tarii la straini. Din acest motiv, dupa scurt timp a fost impuscat si a inceput americanizarea, vanzarea, reindatorarea si punerea pe butuci a tarii. A fost o inscenare politica condusa de elita masonica mondiala.

Imaginea negativa pe care romanii o au acum despre Ceausescu a fost creata in mod artificial de presa oficiala asa-zis romaneasca, prin scoaterea in evidenta a aspectelor rele si prin ascunderea celor bune.

Iar politicienii romani “democratici” de dupa ’89 ne-au vandut rapid industria la fier vechi (cam tot ce a construit Ceausescu), la presiunea occidentalilor.

Strainii doreau democratie in Romania… Democratia lor insemna asuprirea tarilor mai sarace, foamete, jafuri, exploatare si inegalitate intre tarile bogate si cele sarace. Asta e lumea catre care indemnau strainii sa se indrepte Romania comunista. Ceausescu a zis-o, dar normal ca asta nu se da prin presa.

CITESTE SI:  Niste hoti abili au furat iPhone-uri dintr-un camion in miscare

Tot presa evreiasca de la noi si cea occidentala exagereaza si o da in flatulente ca Rusia e mare agresoare, ca-i un pericol pentru lume si alte basini. Totul fals si exagerat, niste intoxicari de presa. Rusii nu-s atat de rai pe cat da de inteles presa.

Nicio tara nu e un pericol mai mare pentru lume decat Statele Unite care-s conduse de elite evreiesti sataniste. SUA au fost singura tara din lume care a folosit vreodata armament atomic asupra unei alte tari (in 1945), ce tara e mortii ma-sii un pericol mai mare?!

Evreii – calaii Romaniei si lumii intregi – care si-au intins tentaculele pana la noi in tara dupa ’89 folosesc presa din Romania (pe care o detin) pentru a putea coloniza, invada, prada si exploata poporul roman, iar asta prin intoxicarea populatiei cu mizerii si dezinformare.

In Romania, daca nu citesti si urmaresti presa, esti neinformat. Daca o citesti si urmaresti, esti dezinformat. Cam asa sta treaba. In lume exista o URIASA MAFIE EVREIASCA care conduce multe companii, iar companiile astea se afla in spatele unei mari parti din presa din lume, nu numai din Romania.

CITESTE SI:  Antenistilor, aveti avocati buni pentru faptul ca ma calomniati?

Evreii conduc aproape peste tot in lume, in mai toate structurile importante ale lumii (FMI, NATO, Banca Mondiala) si e clar ca Romania si presa sa nu puteau sa scape.

Astia-s vinovati pentru o mare parte din raul de pe Pamant, desfiinteaza si creeaza tari, creeaza ideologii, legi, intretin razboaie in unele zone prin finantarea pe ascuns a ambelor parti si tot ei propaga mai apoi prin toate mijloacele lor de informare ca nu e bine sa urasti evreii, ca esti rasist, finanteaza si filme “absolut induiosatoare” precum “Lista lui Schindler” si alte asemenea lucruri… Lumea-i ca un joc de Monopoly odios pentru ei.

Evreii scriu acum istoria si propaga prin toate mediile ca Hitler i-ar fi urat pe evrei pentru ca erau o rasa inferioara. Ei vor sa ascunda adevaratul motiv, si anume ca de fapt Hitler i-a dispretuit pentru ca sunt un flagel si pentru ca otravesc intreaga lume in toate aspectele sale (sa vezi ce invata elevii americani in scoli prin programa scolara).

Totul se spune clar in “Mein Kampf” scrisa de Hitler si interzisa timp de zeci de ani de evrei, pentru ca lumea sa nu afle adevarul despre elitele masonice evreiesti parsive care conduc lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *