fbpx

Putin “rasism” la inceput de an

Putin rasism la inceput de an

Chiar si eu, robotul workaholic cu doua joburi in paralel, am luat o pauza si am sarbatorit, ca toti oamenii, faptul ca suntem cu un an mai aproape de disparitie si de sfarsitul vietii (a.k.a. “Revelionul”).

Dar nu-s adeptul zicalei “Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese”; drept urmare, am revenit. Mai in forma decat anul trecut, imi place sa cred.

Sau suficient de in forma cat sa iau iar la misto boschetarii, emigrantii si oamenii inferiori de doi lei care formeaza romanilor o imagine de indieni ai Europei.

De asemenea, daca ma calca pe nervi, probabil ca si anu’ asta voi continua razboiul cu slugoii de la TV care-s vanduti politic.

Bineinteles ca cei din Haznalele TV (niste nenorociti daunatori societatii romanesti) stiu ce intentii au ticalosii, dar accepta totul in tacere.

In anii ’80 Romania era o tara de top, dupa aia politicienii din ’90 incoace ne-au adus la coada Europei. Ceausescu ala hulit a fost ala care ne-a platit datoria externa.

CITESTE SI:  Despre rasism si xenofobie fantasmagorice si de ce nu aprob amenda primita de un edil

De fapt, Romania e singura tara din istoria lumii care si-a platit vreodata datoria externa si e evident de ce nu se vorbeste despre asta in presa din tara de acum, ca de 30 de ani ii tot ponegreste si calomniaza numele lui Ceausescu.

Ceausescu era patriot si nu dorea sa vanda Romania si sa dea bogatiile tarii. Din acest motiv, dupa scurt timp a fost impuscat si a inceput reindatorarea si punerea pe butuci a tarii. A fost o inscenare politica.

Imaginea negativa pe care romanii o au acum despre Ceausescu a fost creata in mod artificial de presa oficiala, prin scoaterea in evidenta a aspectelor rele si prin ascunderea celor bune.

Iar politicienii romani “democratici” de dupa ’89 ne-au vandut rapid industria la fier vechi (cam tot ce a construit Ceausescu).

Se dorea democratie in Romania… Democratia lor insemna asuprirea tarilor mai sarace, foamete, jafuri, exploatare si inegalitate intre tarile bogate si cele sarace. Asta e lumea catre care indemnau unii sa se indrepte Romania comunista. Ceausescu a zis-o, dar normal ca asta nu se da prin presa.

CITESTE SI:  Twitter spune ca a interzis peste 200 de conturi de propaganda cu legaturi cu Rusia

Tot presa de la noi exagereaza si o da in flatulente ca Rusia e mare agresoare, ca-i un pericol pentru lume si alte basini. Totul fals si exagerat, niste intoxicari de presa. Rusii nu-s atat de rai pe cat da de inteles presa.

Nicio tara nu e un pericol mai mare pentru lume decat Statele Unite care-s conduse de elite evreiesti sataniste. SUA au fost singura tara din lume care a folosit vreodata armament atomic asupra unei alte tari (in 1945), ce tara e mortii ma-sii un pericol mai mare?!

In Romania, daca nu citesti si urmaresti presa, esti neinformat. Daca o citesti si urmaresti, esti dezinformat. Cam asa sta treaba. In lume exista o URIASA MAFIE care conduce multe companii, iar companiile astea se afla in spatele unei mari parti din presa din lume.

Evreii conduc aproape peste tot in lume, in mai toate structurile importante ale lumii (FMI, NATO, Banca Mondiala).

Astia-s vinovati pentru o mare parte din raul de pe Pamant, desfiinteaza si creeaza tari, creeaza ideologii, legi, intretin razboaie in unele zone prin finantarea pe ascuns a ambelor parti si tot ei propaga mai apoi prin toate mijloacele lor de informare ca nu e bine sa urasti evreii, ca esti rasist, finanteaza si filme “absolut induiosatoare” precum “Lista lui Schindler” si alte asemenea lucruri… Lumea-i ca un joc de Monopoly odios pentru ei.

CITESTE SI:  Ce produse cauta in principal fiecare tara pe Google

Evreii scriu acum istoria si propaga prin toate mediile ca Hitler i-ar fi urat pe evrei pentru ca erau o rasa inferioara. Ei vor sa ascunda adevaratul motiv, si anume ca de fapt Hitler i-a dispretuit pentru ca sunt un flagel si pentru ca otravesc intreaga lume in toate aspectele sale (sa vezi ce invata elevii americani in scoli prin programa scolara).

Totul se spune clar in “Mein Kampf” scrisa de Hitler si interzisa timp de zeci de ani de evrei, pentru ca lumea sa nu afle adevarul despre elitele masonice evreiesti parsive care conduc lumea.