fbpx

O propun pe Simona Gherghe pentru Premiul Nobel pentru divertismentul (neoferit de Capatos) cu cele mai multe laturi – deghizate in laturi – din intreaga galaxie. Dar ne putem supara noi pe ea?

O propun pe Simona Gherghe pentru Premiul Nobel pentru divertismentul (neoferit de Capatos) cu cele mai multe laturi - deghizate in laturi - din intreaga galaxie. Dar ne putem supara noi pe ea

Bineinteles, pe primul si pe primul loc e tot Ms. Capatos… pardon… Mr. Cacatos… pardon… Mr. Capatos (cu ai lui acoliti cu sistem nervos rudimentar), lui ii revine onoarea de a primi titulatura de regele absolut si necontestat al laturilor televizate.

Observati, a schimbat A1 numele emisiunii in Xtra Night Show din Un Show Cacacios ca sa nu-i mai zica lumea asa, dar tot ma pot lega de Capatos. Dar e pacat de prezentatoarea Acces Indirect: cu consoarta lui Shrek nu seamana, tuta nu e, sarcastic sunt -> cand am zis ca sunt sarcastic am fost sarcastic -> am fost sarcastic cand am zis ca sunt sarcastic cand am zis ca sunt sarcastic -> am fost sarcastic cand am zis ca sunt sarcastic cand am zis ca sunt sarcastic cand am zis ca sunt sarcastic (trageti concluzia de aici cine n-are prea multa ceata pe creier, am vorbit codat).

Aceasta duduita destul de rasarita care nu merita sa modereze o astfel de emisiune jalnica (am dreptate sau am dreptate?) – care stie ce-s alea laturi televizate – e constienta ca emisiunea sa le serveste si probabil o cuprind niste remuscari teribile de fiecare data cand se incheie o editie cu care a mai omorat un neuron din creierele telespectatorilor si-asa indobitociti de audiovizualul din Romania.

Doar Descopery Channel – care se bucura de o scadere vertiginoasa in sondaje printre oamenii cu ceva creier – mai salveaza Romania, de la desteptare si emancipare poate.

CITESTE SI:  Epopeea infinita Veronica si Viorel Stegaru...

Acces Indirect – care aduce pe canapeaua aia focar de infectie si daunatoare sanatatii (am stat 5 minute pe canapeaua aia si deja m-am ales cu o iritatie de toata frumusetea pe cur) aproape numai invitati de marca si de mare calibru (va dati seama, invitatii sunt atat de brilianti incat trebuie sa piarda 75 de puncte din IQ ca sa fie considerati destepti) – nici nu se sinchiseste sa impacheteze laturile in ceva mai frumos, sa le puna o fundita sau ceva, ci le distribuie in forma lor cea mai bruta telespectatorilor pentru care procesul de gandire este ceva strain, care pun botul la menirea asa-zis mesianica si samariteana a emisiunii si pe care ii f**e grija de problemele cotidiene de doi bani ale altor oameni care sunt “alesi pe spranceana” si platiti ca sa apara in emisiuni de genul.

M-am gandit la rationamentul emisiunii atunci cand isi alege invitatii de soi cu care contribuie la imbecilizarea populatiei in forma continuata: e posibil ca, cu cat oamenii sunt mai ieftini si mai din popor, cu atat mai putini bani trebuie sa le dea si, de asemenea, cu atat de mare va fi audienta – pentru ca publicul emisiunii e absolut fascinat de oamenii inferiori si poporani care pierd creier prin expiratie si care apar la TV, astia sunt cei care sparg tavanul cu audienta, iar Acces Indirect stie asta.

CITESTE SI:  Ramona Olaru - o fufa cu cur invers proportional cu numarul de neuroni

Deci, A1 castiga pe doua parti. In orice caz, e posibil ca unii se intreaba cum de am ajuns acum la tanti Simona Gherghe. Adevarul e ca detin Roata Ghinionului (varianta fatala a Rotii Norocului) si o mai invart atunci cand ma plictisesc (deci nu eu am decis ca Simona Gherghe trebuie sa urmeze, ci fatalitatea), nu pot sa zic ca am ceva personal cu toti, dar frecatul icrelor mele de catre unii de acolo mi-a dat idei de viitoare texte.

Normal, ca sa comentez minunatele productii A1 – care pompeaza bani in A3 (care pompeaza bani in propaganda; propaganda care pompeaza minciuni in creierele oamenilor; creiere care pompeaza si proiecteaza mai apoi un viitor “stralucit” pentru Romania) – am fost nevoit sa-mi recuperez televizorul aruncat la gunoi (m-am luptat pe viata si pe moarte pentru el cu niste rozatoare mutante uriase care au consumat reziduuri radioactive sau mama dracu’ stie ce), sa ma jertfesc pe altarul laturilor, sa-mi calc pe suflet (rece si negru, cum am mai spus) si sa ma uit la ele STRICT PENTRU DOCUMENTARE, ceea ce a fost mai horror decat porcaria de “The Texas Chain Saw Massacre”.

A fost mai horror chiar si decat tembelismul unor idioti si parapante ciumate (niste pramatii de doi lei care nu lucreaza in media) care nu pricep ca, in general, o persoana INTELIGENTA, ATRAGATOARE FIZIC si care are tot ce vrei (nici persoana asta nu lucreaza in media; ca sa nu existe confuzii) e DEZIRABILA pentru aproape toata lumea (pentru cam 99% din lume) si nu trebuie sa-ti scape. Deci cine contesta mai exact aceasta idee izvorata dupa mari eforturi mintale depuse si o mare cantitate de capsule de lecitina consumate sugerand probabil un procent de 70% de dezirabilitate? Niste flegme de idioti si parapante ciumate si obtuze care sunt exact opusul! Asa-s unele penale ordinare: critica ce nu pot fi sau nu pot avea! LE: Am in spate multe femei cititoare care m-au indemnat sa zic asta, am zis-o in numele tuturor femeilor superioare calitativ care s-au saturat de fufele care le dauneaza reputatiei lor prin comportamentul si conduita lor de tute si bagaboante de doi bani. JOS BAGABOANTELE! SUS ION ILIESCU!

CITESTE SI:  Pretul camerei Sony Alpha 1 de 50MP si 8K

Revenind la antenisti, ar fi bine ca Acces Indirect sa-si schimbe incadrarea in una mai precisa, ceva in gen: “Acces Indirect. Genul programului: Horror. Acest program amendat de zeci de ori de CNA – si care inca rezista – contine la greu nimicuri, comportament frivol, limbaj licentios necenzurat in direct, posibil crime, masacre, coitus transmise live si violenta fizica si verbala aproape nejustificata cu greu moderata de prezentatoare care va pot afecta emotional! Se recomanda vizionarea cu precautie pentru cei sub 18 ani care tin la integritatea neuronilor lor ramasi”.