fbpx

Ne ZMENTificam, deci sa radem de analfabeti, zic

Ne ZMENTificam, deci sa radem de idioti, zic

Continui seria “penibilii, infantilii si analfabetii de pe internet”, cum ar zice Zmenta daca ar vedea specimene din astea.

Il avem mai jos pe idolul la femei care e la agatat in Maria Bretanie (si care a ajuns intr-o cu totul alta tara, pare-mi-se :D). Din stilul lui vestimentar ii putem citi bunastarea dupa (incredibil!!!) doar cateva luni la cules de capsuni in sectorul agrar in Anglia. E de inteles de ce are pretentii atat de ridicate legate de femei, la ce buna partida e :D. La ce barbat bine e, ar putea tinti cu usurinta la varf, adica direct la Kate Middleton. William e in pericol din acest punct de vedere.

Ne ZMENTificam, deci sa radem de idioti, zic

 

Mai jos exista un alt idol la femei care foloseste Facebook-ul ca site de matrimoniale pentru a atrage persoane de sex opus probabil cu acelasi coeficient de inteligenta negativ si cu aceleasi trasaturi fizice extraordinare. Si sa nu uit sa spun ca vrea cumintici, de parca nu stie toata lumea ca astea sunt niste adevarate scorpii in privat (imi rezerv dreptul de a-mi edita si imbunatati oricand postarile^^).

Cumintelul asta la locul lui si urat cu crengi are un bemve seria 3 cu care le innebuneste pe femei cand il da pe Guta la maxim cand trece pe ulita cu pietris. Asta e la un nivel cu totul nou, iar pretentiile lui exagerate se justifica.

E partida perfecta pentru femei, a si iesit pe locul al doilea la concursul de frumusete “Mi-s cocalar Number One in sat”, pacat ca o da pe inabordabilul cu fufele si ca le frange astfel inimile.

E interesat de femei care ii surprind ficatul cu apa la pat (dupa o noapte de betie) ca unui paraplegic sau unui handicapat si de femei masini de spalat umane. Pentru ca a strans 15 ani bani de BMW si nu i-a mai ramas sa-si ia si masina de spalat :))))

Ne ZMENTificam, deci sa radem de idioti, zic

 

Si inchei cu o fufa cu creier blond care are niste zbuciumuri launtrice, niste folosofii si niste intrebari existentiale pe care nici Aristotel nu le-a avut. Ii bubuie capul de atata inteligenta.

Ar trebui ca brigada antiterorista sa-i interzica sa circule in spatii cu multi oameni, nu se stie cand poate exploda. “Oricine merita o a doua sansa, dar nu oricine o merita”. E genial! La fel ca ea, oricine merita o sansa sa nu ramana corigent la romana si mai ales la logica, dar nu oricine o merita.

Ne ZMENTificam, deci sa radem de idioti, zic

Facebook