Am luat bataie de la albanezi la Euro 2016. Un fleac, ne-au ciuruit

Am luat bataie de la albanezi la Euro 2016. Un fleac, ne-au ciuruit

Am mancat bataie de la una dintre cele mai jalnice tari din intreaga Europa si ne-am luat adio de la calificare.

Ne-am facut de toata cacaua si probabil ca Tatarusanu si-a luat o gramada de cruci, organe reproductive si de versiunile lui de Puie Monti pe spate cand s-a intors acasa. Din ce motiv am pierdut?

Ce motiv poate sa fie in afara de faptul ca romanii nostri au jucat ca niste morti vii? Ziceai ca jucau mortii cu zombii in tara si pe stadionul rasistilor, iar zombii au castigat.

Si nu am mai pierdut in fata Albaniei de 68 de ani. Probabil de cand echipa nationala a Albaniei a incetat sa mai joace la pariuri si barbut si sa vanda meciurile.

Nu prea urmaresc meciuri de fotbal pentru ca nu dau pe afara de timp liber ca generatia Facebook 24/24, dar trebuia neaparat sa-l urmaresc pe Tatarusanu cum iese din poarta in mijlocul terenului ca un amator si primeste gol de la Sadiku.

Am avut mai multe ocazii sa inscriem, dar albanezii, bara portii, suturile dupa avioane, Dumnezeu, Budha, Allah si toate divinitatile planetei ne-au pus multe probleme.

CITESTE SI:  Este 2020, Pokemon Go To Hospital exista de 4 ani. Asigurarea medicala e gratuita pentru toata populatia planetei

Daca in primele 15 minute romanii au jucat cum au jucat, dupa aia au inceput sa scartaie, iar in minutul 44 albanezii au inscris pe greseala lui Tatarusanu.

Golul albanezilor a pus presiune pe echipa romana, e ceva normal. Cum joaca niste fotbalisti sub presiune?

Cel mai probabil intra in panica si joaca ca niste cretini din spatele blocului. Cand stii ca trebuie sa dai doua goluri in 45 de minute, te comporti ca un tampit si sutezi spre poarta de la jumatatea terenului, la 50 de metri deasupra portii.

Astia n-au invatat nici pana acum ca nu e bine sa bagi piciorul prea sub minge atunci cand sutezi spre poarta?

Asta daca nu vroiau in schimb sa trimita mingea in mecla unui suporter. Probabil vroiau sa o trimita in moaca unui albanez, si asa erau de trei ori mai multi decat romanii si le bruiau jocul.

CITESTE SI:  BackPackYourLife - un stil de viata care ma atrage

E destul de hilar, albanezii sunt de vreo 9 ori mai putini decat romanii, dar in tribune au fost de trei ori mai multi ca noi. Te termina psihic si te innebuneste de cap sa auzi 30 000 de albanezi cum urla.

Alibec si-a zgariat un pic piciorul si a fost scos cu targa, albanezii foarte vicleni incearcau sa traga de timp ca sa nu-i egalam, arbitrii au oprit aiurea un jucator roman pe motiv de offside in timp ce era faza de gol, romanii nostri care si asa nu erau bine pregatiti au inceput sa intre in panica si sa dea in bara, peste poarta, sau sa fie blocati de albanezi, iar deznodamantul era foarte clar.

Echipa nationala a fost la fel de performanta, pe cat de performanta este Romania. Asa cum o duce Romania, o duce si echipa nationala.

Numai personaje imbecile si care n-au nicio treaba cu fotbalul sunt la fraiele fotbalului romanesc, astia ne-au distrus fotbalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *