fbpx

Latrinistii nu se mai satura sa fie sanctionati

Latrinistii nu se mai satura sa fie sanctionati

Si cand zic “latrinisti” ma refer la unii de la Latrina 1 si Latrina 3, conectate la sistemul de canalizare de la penitenciarul Rahova. Dar umplu cu placere si patos frigiderele si unora de la Latrina Stars, Latrina Happy, Latrina ZU si tot neamul lor de televiziuni..

Iese rahatul de la Latrina 1 si Latrina 3 cu sutele de vagoane! Acuma am ajuns sa fiu scatofag ca astia si sa vorbesc despre cacao, m-oi fi molipsit de la tarantulele astea. Ca se ia. Astia-s un soi de Fox News al Romaniei – si astia creeaza o realitate alternativa dintr-o dimensiune alternativa.

CITESTE SI:  In Romania, nu e "politically correct" sa dezvalui adevarul despre "pandemie"

Fiecare informatie din exterior e manevrata dupa bunul lor plac pentru a se conforma planurilor din agenda lor. Wherever, sa nu uit sa vorbesc si despre hackerul latrinistilor.

Da, ala pe care il framanta o puternica obsesie si NU SUPORTA SA FIU VAZUT INTR-O LUMINA POZITIVA, asa ca uneori mai scoate cate un rahat pe care il rostogoleste ca sa ma puna intr-o lumina negativa. Si mai apoi da de inteles in mod fals ca nu-i asa.

CITESTE SI:  De ce n-ar trebui sa ne alarmam prea serios din cauza noului coronavirus

Numai asa au tinut-o de o buna bucata de vreme capusele astea. In general cu asta se ocupa cadavrele astea sinistre, asta-i misiunea pe Pamant a acestei gloate de dezinformatori platiti.

Sa se prostitueze mediatic pentru D. Voiculescu, denigrand si hulind dintre boscheti adversari politici si alte persoane. Grav e ca unii romani inca mai casca ochii cu admiratie la tampeniile pe care le indruga astia care continua sa decada pe scara ridicolului si a caror existenta e o insulta la adresa Universului.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 49 - Tara cea mai grozava in materie de muzica

Niste prostituati care duc spalarea pe creier la rang de arta si dezinformarea la un cu totul alt nivel! Dupa cum se poate ghici, pentru a-l glorifica pe nenea Voiculescu si pe aliatii politici.

Toate scamatoriile lor se adreseaza in principal segmentului imbecil din populatia tarii (audienta lor pretioasa), adica exact cel mai primejdios si toxic segment pentru democratie. A3 influencer de batrani e inca aici?

Facebook