fbpx

Jeremy Clarkson: Soferii de Dacii sunt oameni care n-au vazut asfalt in viata lor

Da’ bine ca ai vazut tu, fata de buldog (n-ai vazut tu kilometri de autostrada si spitale cate biserici avem noi)! Asta a uitat ca Top Gear a declarat Transfagarasanul cel mai frumos drum din lume. Si soferii de Maserati ce sunt? Oare a auzit asta despre faimosul taran cu Maserati? Da, ala care se duseaza cu bani. Bine ca l-au dat afara de la Top Gear (o emisiune britanica despre masini) pe mascariciul asta! Nu-i mai latra buldogul pe Richard Hammond si James May in emisiune.

Ma intreb si eu de ce p**a mea cand au filmat aia de la Top Gear in Romania, au ascuns aproape toate lucrurile bune pe care le-au vazut la noi in tara si au scos in evidenta carutele cu cai, cirezile de vite, celelalte etnii (nu ca as avea vreo problema cu ele) si alte probleme.

Palatul Parlamentului (una dintre cele mai mari cladiri din lume) l-au filmat de aproape ca sa nu-i vada audienta de sute de milioane de oameni a emisiunii dimensiunile colosale! Bineinteles ca Clarkson atribuie rusilor constructia lui.

Clarkson cica le ofera romanilor demnitate aducand un roman in emisiune ca sa rada de el. Ce crede asta ca suntem noi romanii? Crede ca Romania e un fel de Bangladesh? Pakistan? Nici pe aia de acolo nu poti da vina ca sunt saraci si ca n-au infrastructura.

Nu populatia este de vina, problema consta in principal in politicienii care duc tara de rapa. Dar strainii au o parere foarte deformata despre oamenii din tarile mai putin dezvoltate, printre care se numara si Romania.

Cred ei cu capsorul lor crud ca intr-o tara mai saraca trebuie neaparat sa existe oameni mai urati, mai putin inteligenti, mai lenesi. Asa promoveaza mass-media straina romanii.

Adica ei leaga economia unei tari de calitatile locuitorilor sai. Astea-s prejudecati cretine, trebuie sa o legi in special de oamenii care o conduc. Daca politicienii nu vor sa dezvolte economia tarii si sa construiasca macar 10 kilometri de autostrada pe an, toata populatia ei poate sa fie formata si din fotomodele si din genii care sunt membri ai Mensa, ca tot e degeaba daca leprele de politicieni iti trantesc o birocratie din aia de nu poti sa-ti deschizi nici macar un chiosc.

In orice caz, cand ajung strainii in Romania, sunt uluiti de diferenta dintre ce credeau ca o sa gaseasca aici si ce-au gasit de fapt. Toti. Aia credeau ca o sa aterizeze in Botswana si ca toata populatia de 19 milioane de locuitori + mortii lui Dragnea o sa vina sa cerseasca pulas de la ei.

Altii intreaba la misto daca in Romania exista electricitate. Meme-uri cretine! Pai vezi daca mass-media lor ordinara le-a bagat numai prostii in cap despre Romania? Dar sa revenim la Clarkson. Asta cand vorbeste despre Dacia, nu uita sa spuna ca-i romaneasca, pentru ca strainii sa nu o cumpere. Si fix in emisiunea Top Gear care are o foarte mare audienta. Ne-a facut de cacao Dacia la nivel planetar!

Ce gandeste britanicul obisnuit: “Nu cumpar, ma, o masina romaneasca de la romanii care au venit sa ne fure joburile”, uitand ca romanii le preiau joburile de jos de care englezii nici nu vor sa auda.

Sunt prea versati sa se coboare la nivelul romanilor! Iar Clarkson e prea versat ca sa nu aiba un tic verbal. Tot repeta “Romanian Dacia, Romanian Dacia” ca o moara stricata, mai vrea cineva sa-l trimita la origine pe “rasistul” asta?

Facebook