fbpx

Dumitru Bortun – un hodorog tendentios mai siret

Dumitru Bortun - un hodorog tendentios mai siret

Unde l-am mai vazut si pe bosorogu’ asta mumificat si pietrificat caruia i-ar sta mai bine intr-un sarcofag la o adancime de minim 25 de metri? Pai cum unde? Pe YouTube, la vizuina Realitatea TV, in cadrul emisiunii Jocuri de Sfinctere.

Pot sa pun pariu pe ce vreti voi ca prezentatorul Rares Bogdan intentionat l-a adus pe ramolitul asta ca sa scoata numai tendentiozitati in emisiune.

Imi dau seama ca Rares Bogdan isi da seama cine sunt tendentiosii. Si-i cheama si-i foloseste fara ezitare ori de cate ori are chef. De ce? Ca sa-mi atace imaginea, pentru ca am dezvaluit niste lucrusoare despre televiziunile anti-romanesti.

Prin urmare, imi indrept putin atentia si asupra prezentatorului, ca sa-l taxez nitel. Stie cineva peste ce persoana mai “speșăl” dai daca dai o cautare pe Google pentru cuvantul “cocalar”?

Dai peste unicul si inegalabilul Raaareeeess Booogdaaaaaaaan… cum se tavaleste cu un papion la gat intr-un scaun de birou ca un cocalar (au zis-o altii, nu eu) si se da mare corporatist.

CITESTE SI:  De ce o femeie din Scotia nu simte deloc durerea fizica

De ce zic “ca un cocalar”? Pai numai cocalarii se afirma (si creeaza impresii de rahat), in cam orice fel in care se poate afirma cineva.

Unul dintre modurile prin care cineva se poate afirma fara sa para cocalar e folosindu-si mintea. Pentru ca creierul si cocalarismul sunt incompatibile de cele mai multe ori.

Diferenta dintre Bogdanel si alti cocalari e ca altii sunt MULT MAI DE JOASA SPETA.

In orice caz, am fost intrebat ce tot am cu cocalarii de-i critic. De obicei, ma iau de cineva din doua motive: daca e tendentios la adresa mea, sau daca e un gunoi care creeaza o imagine de cacao romanilor (chiar daca gunoiul nu a fost tendentios).

Iar faptul ca sterg pe jos cu cocalarii are rezultate si efecte pozitive. Adica cocalarilor incepe sa le fie jena cu conditia lor de cocalari si incep usor procesul de descocalarizare. Dar tot cocalari raman, ca e in ADN-ul lor de cretini.

CITESTE SI:  IBM dezvaluie primul cip pe 7nm din lume

Dar sa revin la Dumitru Bortun. In emisiune, Bogdanel a fost viclean si nu i-a pomenit numele. L-a prezentat numai cu “Domnule profesor” in emisiune, asta ca sa se asigure ca nu terfelesc numele profesorasului despre care stia ca va incepe tendentiozitatile.

Pacat ca nu i-a iesit, pentru ca nu a fost greu sa aflu din alte surse cum il cheama si pe zaharisitul asta. De ce am zis despre domn’ Profesorescu rablagit si matofit ca-i siret?

Pentru ca isi mascheaza tendentiozitatile negative cu unele pozitive, ca sa nu para ca ma ataca si ca ma decredibilizeaza – omu’ asta e absolut genial, sa-i dea cineva urgent un premiu dobitocului!

Pot sa pun pariu ca si Mihaita Gadea e tendentios (ca sa-si apere propria piele la fel ca Serbanel Huidu, evident), dar norocul lui e ca nu ma mai uit de mult timp la A3 si nu stiu exact ce tot indruga si asta, asa ca nu-l taxez.

CITESTE SI:  Cui a oferit Apple multe smartphone-uri iPhone XR gratuite

Dar il taxez pe criminalasu’ de Serban Huidu despre care am impresia ca-i super-masochist, ca tare ii mai place sa fie taxat si terfelit. Am un arsenal urias de apelative pentru durduliul asta cu 3 morti pe constiinta (oare are asa ceva?), dar pana acum m-am abtinut sa folosesc cuvinte prea dure si nu stiu cat ma mai pot abtine.

Am asa eu o banuiala ca Serbanel Cretinel crede in Legea Atractiei. Adica crede ca, daca gandeste pozitiv si vizualizeaza ca are o greutate perfecta, poate hali 25 de Big Mac-uri pe zi, pentru ca toata puterea Universului va pune osu’ la treaba si va lucra pentru ca umflatu’ sa ajunga la greutatea optima.