fbpx

Delia are una dintre melodiile cu cele mai cretine si fara noima versuri din istoria muzicii. Politia muzicii sa se autosesizeze!

Delia are una dintre melodiile cu cele mai cretine si fara noima versuri din istoria muzicii. Politia muzicii sa se autosesizeze!

Cum puteam sa las sa-mi scape Delia (aka “Crema dintre biscuiti” si “Vesnic flamanda”) de la iUmor, emisiune la care ma mai uit – numai si numai pe YouTube – cand vreau sa-mi pierd vremea si sa-mi omor timpul cu ceva si nu gasesc alta optiune in afara de urmarit crizele lui Bendeac?

Dualisti precum Patraru pot fi si strong, dar versurile cretine ale piesei “Cine m-a facut om mare” pot fi doar atat: versuri cretine.

CITESTE SI:  De ce audienta Romanii au Talent a regresat

Deci nu e de mirare ca cei de la Noaptea Tarziu au lansat un fel de remake cam cu acelasi negativ, dar cu alte versuri – la fel de cretine, ce-i drept – drept bataie de joc si parodie la versurile piesei originale despre care am aflat ca au fost scrise de insasi Delia – da, da, super-ultra-mega solista despre care am citit undeva ca are cele mai mari venituri dintre toti cantaretii din Romania! Noi, pasionatii de muzica, chiar aveam pretentii de la fătuca asta pentru ca unele dintre piesele sale nu sunt chiar naspa.

CITESTE SI:  Teledonul social pentru oul Bendecel

Titlul remake-ului celor de la Noaptea Tarziu e “Cine mi-a facut cui mare”, drept urmare e evident ca e un titlu care parodiaza stupiditatea piesei originale cu niste catastrofe de versuri scrise poate sub influenta amfetaminelor (procurate de la colegul ei bun de bulau). Poate si sub influenta ignorantei, despre care am auzit ca e o adevarata binecuvantare pentru unii – nu tu griji, nu tu stres!

CITESTE SI:  Trasnet: Unii antenisti sunt insinuosi si fata de alti antenisti

Daca ar fi dupa mine, as schimba titlul piesei originale din “Cine m-a facut om mare” in “Cine dracu’ m-a lasat sa scriu versurile astea” si cu siguranta ar genera mai multe vizualizari pe YouTube, pentru ca noul titlu va apela mai bine la latura romanilor ahtiata dupa titlurile clickbait de senzatie din tabloidele mondene.