fbpx

De ce sunt convins ca clipul ala care deconspira aselenizarea e real si nu o imitatie

De ce sunt convins ca clipul ala care deconspira aselenizarea e real si nu o imitatie

In primul rand, NASA nu vorbeste despre acest clip video, nici nu vrea ca oamenii sa auda de existenta lui, e un subiect tabu. In plus, am urmarit o gramada de documentare (aproape sigur create la comanda guvernului american, Unchesu’ Sam) care se concentrau pe demontarea rand pe rand a dovezilor care indica faptul ca omul n-a ajuns niciodata pe Luna.

Si nu-mi amintesc sa se fi vorbit in ele despre centura de radiatii Van Allen sau despre acel clip pe care l-am postat si pe care putini norocosi l-au avut pana odinioara.

Acum il au si mai multi oameni, dat fiind faptul ca l-am dezvaluit public pe blog pentru o gramada de vizitatori. Fun fact: estimez ca numai in jur de 0,1% dintre vizitatorii blogului sunt fani ai paginii de Facebook (weird). Fun fact 2: imaginea de mai sus nu e extrasa din clipul deconspirativ al aselenizarii (dupa cum mai mult ca sigur cred multi), ci din clipul oficial al aselenizarii.

In orice caz, clipul deconspirativ nu poate fi gasit pe YouTube (oare de ce?), nu l-am gasit nici pe linkul moontruth.com care apare in clip, ca site-ul ala era inchis cu muult timp inainte de a intra eu in posesia acestui clip.

Am eu sursele mele oarecum obscure de unde l-am gasit. E posibil ca proprietarul site-ului moontruth.com a primit intr-o zi o vizita neasteptata de la agentii CIA care l-au obligat sa inchida site-ul, dupa care agentii l-au eliminat fizic pe acel om aruncandu-l frumos pe geam si scriind in locul lui un biletel.

CITESTE SI:  Atatia ani de update-uri software va primi OnePlus TV

Orice e posibil, cam asta e maniera tipica de operare a CIA-ului. In plus, nu cred ca clipul e o imitatie ordinara, pentru ca se vede ca oamenii care apar acolo sunt americani si ca totul e la fel ca ceea ce s-a difuzat la TV in ’69. Si se vede ca s-a filmat acum zeci de ani.

Mai mult, un costum de astronaut (cum e cel care se poate vedea in clip) costa foarte mult, mai ales in anii ’60. Poate costa milioane de dolari. Altii zic ca acel clip poate proveni de la una dintre simularile de pe Pamant ale aselenizarii.

Dar lucrul asta nu-i posibil, daca te iei dupa NASA. Agentia spatiala NASA zice ca expresia “Un pas mic pentru un om, un salt urias pentru omenire” rostita de Neil Armstrong cand a pasit pe Luna a fost una spontana, ca nu a fost pregatita dinainte, ca astronautul doar a spus ce simtea in acel moment si ca nu i s-a zis anterior ce sa zica.

CITESTE SI:  La ce foloseste camera din interiorul masinii Tesla Model 3

Daca simularile alea pe Pamant chiar au existat (ma indoiesc), ar insemna ca NASA n-a zis adevarul si ca expresia a fost pregatita anterior. Iar lucrurile devin si mai dubioase cu cat te gandesti mai mult.

Dar da, cu siguranta expresia n-a fost o reactie spontana de-a lui Armstrong (pare prea inspirata ca sa-i fi venit omului, asa, pe loc), asa cum nici aselenizarea nu a fost una reala. Americanii au ajuns pe Luna asa cum Somalia are program spatial.

Cu siguranta expresia a fost bine ticluita de eminentele cenusii si mintile diabolice de la NASA, ca nu cred ca americanii ar fi “plecat” pa Luna fara sa se gandeasca mai intai la o expresie memorabila care va ramane in istorie.

Si daca analizam cu atentie expresia, nu se zice “un salt urias pentru americani”, ca ar incepe restul lumii sa dea in clocot si sa se lamenteze ca, vezi Doamne si domni, aselenizarile sunt false! Se zice “un salt urias pentru omenire”.

Iar de faptul ca SUA au mituit si cumparat tacerea tarilor lumii cu roci selenare culese probabil de vreo sonda americana de pe Luna, nicidecum de un om, ce sa mai zicem?

Si inca ceva. SUA alimenteaza si cultiva in americani o mandrie nejustificata ca sunt americani si ca oamenii care au pasit pe Luna sunt americani. Au grija foarte bine Statele Unite sa-i faca pe unii americani sa refuze din mandrie sa creada ca americanii n-au ajuns pe Luna.

CITESTE SI:  Modul in care Netflix vinde filmele si serialele utilizatorilor serviciului de streaming

Nu mai are NASA ce sa mai spuna si ce dovezi sa mai aduca in favoarea existentei aselenizarilor (exista o pluralitate de dovezi care indica contrariul), asa ca a inceput de ani buni sa mizeze pe sondajele de opinie pe care le-a raspandit prin mass-media si care indica ca nu stiu ce procent din populatia SUA inca crede ca americanii au pasit pe Luna.

Cand esti disperat si nu stii ce argumente sa mai aduci, mizezi pe sondajele de opinie ale unor americani spalati pe creier care inca mai cred ca Pamantul e centrul sistemului solar sau al Universului.

Abia aselenizarea din 2024 va fi una reala, ca n-ar indrazni americanii sa “aselenizeze” inca o data intr-un crater din desertul Nevada. Viitoarea aselenizare arata cat de mult a scapat de sub control in lume ideea ca americanii n-au ajuns niciodata pe Luna pana acum. Cu aselenizarea din 2024, SUA vor sa convinga de contrariu toti scepticii din lume care sunt ai naibii de multi.