fbpx

De ce nu voi calca niciodata in SUA, probably

De ce nu voi calca niciodata in SUA, probably

Din acelasi motiv pentru care nici Edward Snowden nu dorea sa mai calce in veci pe teritoriul SUA. Am auzit ca Edward Snowden se adaposteste undeva prin Moscova, daca nu cumva l-au saltat americanii si acolo (informatiile in privinta asta sunt confuze si contradictorii; ba a fost saltat, ba n-a fost saltat).

Cine-i acest Edward Snowden – persoana care a pus pe jar NSA si care a fost incontinuu vehiculata in mass-media, dar fara sa se zica exact de ce si ce a divulgat?

E un fost angajat CIA care a divulgat informatii secrete si compromitatoare despre NSA (Agentia de Securitate Nationala) din Statele Unite.

CITESTE SI:  Dovada ca Apple e inca interesata de incarcatoarele wireless

Acuma, ce similitudine exista intre Edward Snowden (unul dintre cei mai dispretuiti oameni de catre NSA) si “je”? Ambii am dezvaluit informatii compromitatoare.

Eu despre aselenizari, Edward Snowden despre alte chestii – cum ar fi numeroase programe de supraveghere in masa ale NSA cu cooperarea mai multor guverne ale lumii si a companiilor de telecomunicatii.

SUA si mare parte din lume critica China pentru spionaj, pe cand Statele Unite duc spionajul pe noi culmi si aproape nimeni nu spune nimic. Asta da ipocrizie!

CITESTE SI:  Hackeri din ce tari ii vizeaza pe Donald Trump si Joe Biden

Nu zic ca SUA mi-ar vrea capul pe tava in momentul asta sau ca as fi intrat in atentia lor – lucrurile astea s-ar intampla daca as aplica pentru viza. Daca vrei sa intri pe teritoriul SUA, iti trebuie viza – care nu e foarte usor de obtinut.

Daca vrei viza pentru Statele Unite, trebuie sa oferi date despre conturile de social media pe care le folosesti si posibil si despre site-urile pe care le detii (sa-i foarte multumim lui Donald Trump pentru acest lucru).

CITESTE SI:  Aceste masini vor primi Netflix si YouTube in curand

Inainte de a se decide daca poti primi viza, daca se gaseste pe acele conturi vreo urma ca esti un critic al SUA, pa-pa viza. Pe scurt, cei care critica SUA nu pot intra in SUA, ca prezinta risc de a comite acte de terorism (in fabuloasa viziune a lui Trump).

Unii ar putea zice acuma ca sunt “paranoic”. Dar de unde si pana unde e ceva neaparat rau sa fii paranoic? Uneori, paranoicii sunt aia care au dreptate. Ei sunt deseori mai perspicace, mai patrunzatori, analizeaza lucrurile mai temeinic.