fbpx

De ce ii uraste lumea pe evrei

De ce ii uraste lumea pe evrei

Mi s-a cerut sa dezvolt subiectul cu jidanii si sa spun de ce cred eu ca lumea ii dispretuieste – si ma conformez. Intrebarea din titlu e una mai degraba retorica, iar intrebarea mai corespunzatoare ar fi: de ce mortii ma-sii trebuie ca evreii sa conduca fiecare mare corporatie si fiecare mare trust de presa din lume?

Pentru ca se plictisesc? Pentru ca vor sa joace in viata reala un joc Monopoly oripilant si care-ti da fiori pe sirea spinarii? Pentru ca le place sa se joace de-a distrusu’ tarilor din lume?

Evreii sunt urati de mii de ani, nu de acum sau de pe vremea lui Hitler. E logic ca, daca evreii sunt urati de atata timp, trebuie sa existe motive bune si valide.

Astia-s cocotati pe aproape toate structurile importante ale lumii si se pun unii pe altii in functii importante, de-asta evreii sunt acum la conducere aproape peste tot in lume.

Daca ar sti lumea ce rele le-au provocat evreii germanilor in secolul trecut si cat de mult i-au asuprit, n-ar mai fi atat de oripilati de genocidul ordonat de Hitler.

CITESTE SI:  De ce China ofera 1,5 milioane de dolari unor cetateni chinezi

Dar hei, SUA au castigat Al Doilea Razboi Mondial, asa ca evreii-s pe val si la putere acum (mari mahari si scule pe bascula), scriu istoria si ne dicteaza noua cu obraznicie prin trusturile lor de presa ordinare ce ar trebui sa credem despre evrei si ce ar trebui sa credem despre Hitler. Prin presa, evreii au puterea de a determina ca un nevinovat sa para vinovat si un vinovat sa para nevinovat.

Normal ca la TV nu se dau informatii compromitatoare si incriminatoare despre evrei, avand in vedere ca televiziunile din lume sunt sub papucul evreilor si ca astia dicteaza politica editoriala si opiniile asa-zisilor jurnalisti.

Spre deosebire de acei jurnalisti, eu-s independent. Adica nu ma plateste o tara sau un partid politic ca sa ponegresc o alta tara sau un alt partid politic. Sau ca sa-mi dicteze opiniile si sa spun altceva decat ce vreau sa spun.

Daca eram vandut, ziceam si eu ca toata presa evreiasca infecta ca evreii sunt cei mai tari, ca-s cei mai de treaba, ca-s cei mai smart si ma vaicaream si eu ca vezi ce mare tragedie a fost Holocaustul pentru lume! Doar genocidul jidanilor ne este bagat in fata de mare parte din presa controlata de evrei de pe mapamond.

CITESTE SI:  Asa arata masina electrica cu pret de 13.000 de dolari

E mai important genocidul asupra evreilor decat oricare alte genocide in care au murit mult mai multi oameni. Parca genocidul amerindienilor, genocidul din Bosnia, genocidul armean si genocidul din China nici n-au existat.

Jidanii conduc marile banci ale lumii, presa, industria de divertisment, Hollywoodul (care-i o uriasa masinarie de propaganda a evreilor cu scopul dominatiei mondiale), unele guverne ale lumii si asa mai departe. De ce sa nu-i fi sarit lui Hitler mustarul in privinta bietilor evreiasi super “inocenti” si “nevinovati”?

Misiunea evreiasilor in secolul trecut era sa transforme Germania lui Hitler in praf si pulbere! Ei au infometat populatia germana crescand inflatia prin bancile lor din acea tara. Hitler e portretizat ca om malefic in presa, pe cand el doar lupta cu bancherii evrei care doreau sa-i distruga tara.

CITESTE SI:  Ce plante a incercat sonda Chang'e-4 sa germineze pe Luna

E si normal ca Hitler le-a dat rapid “somnique” gazandu-i si bagandu-i in cuptoare – pentru ca stia adevarul despre ei. Dar asta nu inseamna ca-s de acord cu atrocitatile deliberate ale lui Hitler.

Era suficient daca-i exila pe veci si de-a pururi in Coreea de Nord la munca silnica pe viata. Kim Ir-sen s-ar fi bucurat ca are multa carne de tun.

Jidanii au declarat razboi Germaniei si tot ei sunt cei care au adus aceasta tara la sapa de lemn in Primul Razboi Mondial, vanzand-o bucata cu bucata si ruinand-o, dupa ce a pierdut razboiul. Mai precis prin Tratatul de la Versailles care a fost o umilinta pentru statul german.

Astia-s evreii: cei mai mari escroci ai planetei si niste ticalosi nenorociti (care mai si semnalizeaza). Niste spini in coasta lumii, alungati din fiecare tara pe care au ocupat-o, dupa ce au manevrat economiile acelor tari in propriul beneficiu cu bancile lor.