fbpx

Da’ ce mai demonteaza si Dumitru Prunariu asta teoria conspiratiei anti-aselenizare…

Da' ce mai demonteaza si Dumitru Prunariu asta teoria conspiratiei anti-aselenizare...

Uite-asa matura pe jos cu teoria conspiratiei! Deci, Dumitru Prunariu – primul si singurul astronaut roman – e jalnic in explicatii. Cu J mare. Cat o fi el de astronaut.

Cica rusii ar fi tipat primii. Alo, atunci SUA si Uniunea Sovietica erau in plin Razboi Rece. Iar in razboi se obisnuieste sa se foloseasca amagirea adversarului, sa-ti incordezi muschii, sa-i dai impresia dusmanului ca esti mai tare si mai avansat decat in realitate!

Rusii n-au contestat nimic dupa sfarsitul Razboiului Rece (cand probabil au aflat ca au fost inselati) pentru ca si SUA le pastreaza anumite secrete rusilor. Dumitru Prunariu e de profesie diplomat, da’ nu pare sa fi auzit de conceptul de diplomatie intre tari.

S-a intrebat cineva de ce poporul rus contesta aselenizarea, dar oficialii rusi nu prea contesta nimic nici pana acum? Pentru ca poporul rus nu poate fi constrans sa tina lucrul asta secret, dar oficialii rusi pot fi constransi (la fel ca oficialii din restul tarilor). Daca oficialii rusi ar ciripi ceva, americanii ar riposta rapid prin masuri economice. Cam asta inseamna o parte din diplomatie, relatiile internationale si politica externa. Chiar daca stii ceva, sa nu divulgi, pentru ca apar repercusiuni.

Nu-mi vine a crede ca omul asta, cu explicatiile astea stupide, irelevante, de doi bani si pline de omisiuni, e astronaut. Pana si eu am explicatii de 10 ori mai bune, mai cuprinzatoare, mai relevante si mai amanuntite si nici n-am ajuns in spatiu.

El vorbeste exact numai despre ce nu conteaza. Clasic, nici asta nu pomeneste de centura Van Allen, aproape toti astronautii se prefac ca asa ceva nici nu exista.

Daca i-ar recunoaste existenta, ar insemna sa admita si ca omul n-a ajuns niciodata pe Luna. Sunt 100% sigur ca si Dumitru Prunariu e un tradator de tara si o sluga.

Zice de steag, da’ nu zice nimic de Van Allen, de umbrele multiple si neparalele, de calitatea dubios de redusa si intentionata a imaginilor video cu aselenizarea (pentru ca oamenii sa nu poate vedea chestii compromitatoare; imagini video care nu veneau direct de pe Luna, ci erau retransmise de undeva din Australia) si de alte numeroase gafe marca NASA (zise sau savarsite) care consolideaza ideea ca nu e urma de picior de om pe Luna.

CITESTE SI:  Un brevet Facebook ne arata ca reteaua sociala ti-ar putea ghici venitul

Cat sa fii de neghiob sa ai incredere in ce spune Dumitru Prunariu si alti sclaveti, cand ei inchid ochii la unele lucruri si evita cu buna stiinta sa aduca in discutie argumentele adevarate anti-aselenizare pentru care nu au sau nu pot sa inventeze niciun contraargument?

Te-apuca toti dracii cand ii auzi pe astia. Au ajuns americanii pe Luna in ’69 cu un computer care cantarea tone intregi si care ocupa etaje intregi intr-o cladire, iar acum, cand tehnologia s-a micsorat si ieftinit iar puterea de calcul s-a marit extrem de mult (un smartphone de azi avand aceeasi putere de calcul ca acel computer de doua etaje), SUA nu a mai trimis picior de om pe Luna din ’72 incoace! Hai sictir, NASA!

Nu mai zic ca programul Apollo 11 din ’69 era foarte puternic compartimentat si fragmentat (impartit in fragmente), cate-o bucatica din el fiind prezent in cate-o zona a Statelor Unite.

Ce vreau sa zic cu asta e ca, din cauza fragmentarii puternice, foarte putini oameni (dintre cei 400.000 de oameni – fapt real – care lucrau la aselenizari) aveau o privire de ansamblu completa asupra misiunii de aselenizare, iar restul nu.

Imaginea de mai sus e o ironie la adresa celor care nu cred in aselenizari, dar e o ironie ieftina si usor de dezumflat, pentru ca aproape nimeni dintre acei oameni nu stiau ca asista la o farsa. Deci n-aveau ce secret sa pastreze timp de 50 de ani.

Acei foarte putini oameni cu privirea de ansamblu asupra Apollo 11 stiau ca aselenizarea e falsa si mai mult ca sigur ca stiau ca cei de la centrul de comanda din Houston (unul dintre multele fragmente) primeau informatii false pe ecranele lor care le indicau ca modulul lunar Eagle a aselenizat.

Cei de la Houston au fost inselati si ei (ca intreaga lume), ei nu au fost partasi intentionat la farsa (o parte dintre ei, macar), doar au primit pe ecrane informatii masluite.

NASA a insistat cu fragmentarea programului Apollo 11, in loc sa-l unifice, ca sa-i fie mai usor sa prezinte o aselenizare falsa drept una reala si pentru ca mult mai putini oameni care lucrau la program sa stie ce se petrece cu adevarat cu Apollo 11.

CITESTE SI:  De ce SUA - super-putere economica - sunt a 31-a tara dupa IQ-ul mediu?

Si alta faza jalnica: dupa ce am publicat clipul deconspirativ al aselenizarii, s-a gasit si Dumitru Prunariu dintr-o data sa zica ca, vezi, e posibil sa existe niste imagini cu antrenamentele din desert de pe Pamant (imagini care contin nereguli care alimenteaza teoria conspiratiei, dorea el sa spuna) si ca acestea au fost tinute confidentiale, dar cumva au ajuns la marele public si au fost confundate ca fiind cele pentru aselenizarea oficiala.

Jalnic. Mai bine nu deschidea pliscul. O fi fost matrafoxat grav cand a zis ineptia asta, ca mai mult a alimentat suspiciunile. Pana acum nu exista absolut nicio informatie oficiala conform careia ar fi existat vreodata vreun antrenament (simulare a aselenizarii) in desert al astronautilor americani, iar acum, ca a aparut clipul deconspirativ in care aluia aproape ca-i cadea schela cu reflectoare in cap, brusc se trezeste Dumitru Prunariu sa zica ca e posibil sa existe imagini cu antrenamente din desert care au fost confundate ca fiind cele ale aselenizarii.

Ar fi adus americanii modulul lunar tocmai in desert daca aselenizarea ar fi fost pe bune? Daca l-au adus, l-au adus numai pentru a realiza acolo o aselenizare falsa, nu pentru antrenamente.

Dar Dumitru Prunariu o tine numai pe-a lui. Da, da, da, au pus dragii de americani in dorul lelii modulul lunar fix in mijlocul desertului si au agatat undeva si schela pentru lumini pentru simulare.

E cea mai neagra noapte a mintii, nu alta! Oamenii ar fi atat de dobitoci sa creada ca astronautii americani nu se puteau antrena in alta parte, trebuia neaparat in desert? N-aveau centre, echipamente? Ce rost ar fi avut sa se antreneze in desert? Ce rost avea schela aia in desert (in afara de imitarea luminii naturale de pe suprafata lunara)?

Cand vorbeste Dumitru Prunariu despre existenta acelor antrenamente oficiale din desert si zice ca “n-am o informatie clara”, de fapt n-are nicio informatie in privinta asta.

Zice ca n-are o informatie clara ca sa nu se faca de cacao mai tarziu cand oamenii vor afla mai apoi ca nu exista nicio informatie de genul asta.

CITESTE SI:  Cofondatorul Microsoft prezinta cel mai mare avion din lume

Daca zicea “am o informatie certa si clara”, iar oamenii aflau apoi ca acea informatie nici nu exista, Dumitru Prunariu ar fi fost prins cu ocaua mica.

Numai retardatii cu grava fractura de logica mai cred in ziua de azi ca americanii au ajuns pe Luna. Dumitru Prunariu nu e retardat, e doar un sclav (atentie: recunoscut si confirmat in mod oficial ca e mason, poate fi gasit mentionat in partea de jos a acelei liste numerotate) care incearca sa ne bage pe gat niste aiureli cu buna stiinta.

Si ce mai zice NASA? N-a mai ajuns pe Luna din ’72 incoace pentru ca a distrus tehnologia necesara pentru a ajunge pe Luna. Poate fi ceva mai bizar si mai ridicol decat asta? Astia ii cred pe oameni total cretini si lipsiti de ratiune?

Probabil tot NASA (prin viclenie) i-a bagat pe cei care cred ca Pamantul e plat (nu sferic) in aceeasi oala cu cei care nu cred in aselenizari. Sa fie clar macar un lucru: aia care cred ca Pamantul e plat sunt total dusi cu pluta pe aratura, iar cei care nu cred in aselenizari sunt oameni informati si cu spirit analitic care au la dispozitie dovezi, marturii si gafe ale celor de la NASA.

E o prostie totala sa bagi aceste doua grupuri total diferite in aceeasi oala. Un politician de rang inalt din administratia lui Bush Jr. zicea odata pentru televiziunea ARTE ceva de genul: “Nu conteaza daca am fost sau nu pe Luna, important e ca am castigat Razboiul Rece”.

Nu gasesc linkul, ca altfel il puneam. Nici n-ar trebui sa ma mire de ce acea declaratie a politicianului nu s-a propagat prea mult in mass-media oficiala.

E incredibil cat de multa presa (scrisa, audio-vizuala si de orice fel) omite sa prezinte informatii precum acea declaratie si pretinde in mod inversunat ca aselenizarile sunt adevarate, in ciuda numeroaselor dovezi contrare.

Lasand astea la o parte, astea-s mecle de astronauti care tocmai au ajuns pe Luna? Simtindu-se vinovati ca sunt considerati eroi (pe nemeritate) de catre cei din public, niciunul dintre astronauti n-are contact vizual cu ei. ->

Conferinta de presa Apollo 11