fbpx

Cum incearca mass-media sa duca in ridicol teoriile conspiratiei

Cum incearca mass-media sa duca in ridicol teoriile conspiratiei

Acum ma refer la teoriile care circula mai des in aceasta perioada, cum ar fi cele despre COVID-19, despre vaccinuri, nanocipuri si despre 5G. Mass-media romaneasca (si pot garanta ca si cea din afara), ca sa duca in derizoriu o teorie reala si pe adeptii sai, o asociaza cu alte teorii care sunt niste bazaconii.

De exemplu, ca sa-i ridiculizeze pe cei care cred si sustin ca ni se vor introduce nanocipuri prin vaccinare, mass-media ii asociaza pe acestia cu cei care cred ca Pamantul e plat.

Introducerea de nanocipuri in oameni prin vaccinuri, pentru ca mai apoi sa poata stapanii planetei sa ne controleze, nu e o bazaconie. Cel mai probabil acestea vor fi folosite in tandem cu noua tehnologie 5G.

CITESTE SI:  Cum mai doreste Google sa creasca autonomia pe laptopuri cu browserul Chrome

Nu e o coincidenta ca era COVID-19 s-a suprapus cu era 5G. China si partea oculta a Americii s-au gandit sa colaboreze si sa creeze aceste circumstante propice Noii Ordini Mondiale in care ambele tari vor conduce lumea impreuna prin limitarea libertatilor in numele COVID-19, prin 5G si prin nanocipurile implantate in oameni.

Oculta Americana priveste cu admiratie catre China, ii admira capacitatea de control si prigonirea practicantilor de religii si doreste aceleasi lucruri si in restul lumii.

Exista lucruri pe care niciun om de pe planeta asta nu trebuie sa le accepte: ingradirea libertatilor sale in mod abuziv, vaccinarea obligatorie, tehnologia 5G si sa fie nanocipat.

CITESTE SI:  De ce-i unic smartphone-ul Vivo Nex lansat cu display fara margini

De ce partea oculta a SUA a ales China ca sa fabrice coronavirusul? De ce n-a ales alta tara? De ce tocmai China? Pai m-am gandit rational. SUA nu puteau sa fabrice coronavirusul pe teritoriul Americii, ca ar fi iscat suspiciuni daca coronavirusul ar fi inceput de acolo.

Si-asa oculta Americii e in centrul aproape tuturor conspiratiilor. Ca sa se asigure oculta Americii ca nu e invinuita pentru aparitia coronavirusului, aceasta avea nevoie de o tara care la prima vedere e inamica Americii, pe cand de fapt e partenera Americii (a Americii oculte).

Cum constati ca oculta Americii de afurisite si afurisiti e partenera Chinei in Noua Ordine Mondiala? Prin faptul ca nu critica in niciun fel Huawei si 5G-ul sau si nici TikTok-ul si prin faptul ca permite Chinei sa fie fabrica lumii in detrimentul industriei de productie americane.

CITESTE SI:  Aceste banci nu te vor lasa sa cumperi moneda virtuala Bitcoin cu cardul de credit

Daca coronavirusul ar fi fost fabricat si ar fi inceput de exemplu in Marea Britanie (tara aliata a SUA), oamenii ar fi banuit ca SUA au vreo legatura cu asta. Dar Statele Unite nu puteau sa fabrice coronavirusul nici in Rusia. De ce? Pentru ca Rusia e inamicul Americii oculte, Rusia n-ar fi acceptat sa participe la complotul asta.