Cum incearca antenistii sa-l propulseze pe paiata de Gadea ca pe o racheta (clickbait)

Cum incearca antenistii sa-l propulseze pe paiata de Gadea ca pe o racheta (clickbait)

Ce le-a trecut antenistilor prin capsor? Sa ma decredibilizeze pe mine prin niste aiureli ca sa-l creasca pe Gadea in ochii lumii, doar am zis ca antenistii formeaza scut in jurul lui si ii tin partea.

Nu cred ca mai este nevoie sa spun cata lipsa de consideratie am eu pentru antene, antenisti si pentru tot neamul lor nenorocit cel adormit care nu inceteaza sa ma calce pe nervi. Asa e cand te pricopsesti cu antenele pe cap, cand antenistii sunt SUPEROBSEDATI de tine si te calaresc zi de zi! Si se gasesc destui care vor sa-si bage p**a in televiziunile astea!

Sa fim seriosi, antenele sunt conduse de femei (de-asta microbistii nu pot sa urmareasca meciuri de fotbal pentru ca se dau numai desene animate si se stie ca femeile se uita la desene animate), dar nu pentru asta e lipsa de consideratie.

CITESTE SI:  Ce e-mailuri avem noi in casuta

Nu poti sa ai stima pentru niste televiziuni care executa manevre si care trag sfori pentru ca lucrurile sa fie numai asa cum vor ele si sa insele publicul. Am vazut si eu pe YouTube numarul castigator de la iUmor, nu ma uit des la TV pentru ca se dau numai prostii. Ba, voi sunteti normali?

Fufa aia nici n-avea ce cauta in finala, ceapa voastra (daramite sa mai si castige), sa nu mai spun ca numerele unor barbati au fost si de 5 ori mai bune decat al ei!

Dar, cum am spus, vorbim despre o televiziune condusa de femei (gandurile mele se indreapta catre fiicele biologice ale lui Dan Voiculescu, probabil ca ele sunt eminentele cenusii in antene care si-au gasit probabil un locsor fruntas nemeritat acolo ca, de, doar sunt televiziunile lui tati) care trag sfori ca sa castige numai femeile. Probabil sunt frustrate ca barbatii sunt mai buni la stand-up.

CITESTE SI:  In eventualitatea in care Dojotech e spart, sa se stie de ce

Chiar si Cheloo a zis ca a fost un numar slabut, dar in secunda doi s-a corectat si a spus ca e unul bun (probabil i s-a spus in casca sa-si retraga cuvintele, pentru ca au decis-o pe fufa aia castigatoare).

Am recunoscut-o pe Doina Teodoru drept castigatoare in sezonul trei (deci nu sunt misogin) dar sa fim seriosi – fufa care a castigat sezonul 4 nici numar de preselectie nu avea, nici n-avea ce cauta in finala.

CITESTE SI:  Cum este denigrata Romania in Europa

Ce sa mai zic? Antene… Nu pierd nicio ocazie ca sa-mi arat dispretul fata de ele, nu? Le-as arunca in aer televiziunile nenorocite cu o racheta nucleara intercontinentala imprumutata din arsenalul lui Kim Jong-Un si nu m-ar deranja sa stau 3 luni la pucarie scriind 500 de carti!!

O sa folosesc acum o expresie neaos romaneasca si cu efect – pentru o parte din antenisti, pentru ca mai sunt unii care nu ma scot din tatani – (expresie in spiritul sarbatorilor, bineinteles, si cu scuzele de rigoare pentru restul vizitatorilor): %#$^&$%& MORTII VOSTRI DE ANTENISTI ORDINARI CARE NU MAI PLECATI PE CAPUL MEU!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *