fbpx

Ce e Oculta Mondiala

Ce e Oculta Mondiala

O adunatura de satanisti extrem de bogati si influenti si care conduc lumea si lumea politica globala din umbra. Astia isi folosesc banii si influenta pentru a corupe politicieni din tarile de pe tot mapamondul pentru a impune masuri care sa limiteze libertatile popoarelor lumii, pentru ca noi sa fim niste sclavi.

Oculta Mondiala are cu ce. Se vehiculeaza ca familiile Rothschild si Rockefeller (unele dintre familiile care controleaza lumea) au fiecare o avere de mii de miliarde de dolari. Ei sunt deasupra legilor lumii si chiar mituiesc politicienii lumii pentru a crea si adopta legi dorite de ei.

Dar oculta creeaza si finanteaza si razboaie, tensiuni in tarile pe care le vizeaza, schimba guvernele si politicienii tarilor dupa cum doresc ei, creeaza “pandemii”, cum e actualul coronavirus, si asa mai departe. Oculta Mondiala exista, nu e nicio indoiala.

CITESTE SI:  In ce companie din China investeste Google o jumatate de miliard de dolari

Numai cei lipsiti de educatie sau conectati la oculta i-ar nega existenta. Intentia Ocultei Mondiale in acest moment e sa creeze ingrijorare cu privire la COVID-19 in randul popoarelor lumii.

De ce? Pentru ca noi sa acceptam benevol limitarea libertatilor noastre: sa acceptam mastile, vaccinarea obligatorie, sa acceptam izolarea si restrictiile, sa acceptam sa fim monitorizati ca pe vremea securitatii ca sa purtam mastile in public, sa acceptam sa-i denuntam pe altii care nu respecta regulile astea aiurea, printre altele.

Vor politicienii care joaca cu Oculta Mondiala lapte gros sa inchida tara? Pai s-o inchida. S-o puna sub lacat si sa arunce cheia. Si dupa ce tara asta va disparea complet, poporul roman va ramane cu canci, iar politicienii cu conturile off-shore alimentate de oculta.

CITESTE SI:  La ce ar lucra Apple pentru platforma Windows

Donald Trump, un patriot american adevarat, nu e dispus sa conceapa ca America e implicata in vreun fel in complotul asta planetar. De-asta invinuieste numai China. E de inteles, patriotismul din Donald Trump il determina sa nu fie dispus sa accepte implicarea Americii (partii negative a Americii).

Insa cei din Oculta Mondiala nu pot fi considerati americani, pe langa faptul ca ei sunt impotriva lumii intregi, sunt si impotriva Americii. Ei pot fi considerati anti-americani, vor sa faca din americani aceiasi sclavi ca si cei din restul lumii: purtatori de masca, nanocipati, controlati, fara libertati, cu vietile ingradite ca la puscarie.

CITESTE SI:  Cum actioneaza vaccinul experimental pentru cancer

China a fabricat noul coronavirus, asta-i o certitudine, iar Oculta Mondiala raspandita in toata lumea il foloseste pentru a implementa Noua Ordine Mondiala pe glob.

Intentia mea nu e sa indemn la antipatie asupra chinezilor. Cu siguranta majoritatea chinezilor nu sunt rau intentionati, ei au parte de aceleasi prejudicii ca noi, cei din restul lumii. Partidul Comunist Chinez e cel de vina aici, nu poporul chinez.

Asa cum in Statele Unite de vina sunt democratii si americanii afiliati ocultei. Nu ma apuc acum sa-l critic pe Joe Biden. Poate ca in strafundurile fiintei lui exista o luminita, dar in niciun caz Joe Biden nu trebuie sa devina presedinte.