fbpx

Catalin Maruta e un fel de Jimmy Kimmel de Romania

Catalin Maruta e un fel de Jimmy Kimmel de Romania

Sau Jimmy Kimmel e un Catalin Maruta de America. Ambii au cam aceleasi reactii cand vine vorba despre invitatii care spun adevaruri si care ciripesc mai mult decat trebuie in emisiune, parca astia doi oameni de televiziune comunica prin telepatie: “nu stiu”, “n-am auzit”, “nu va impartasesc parerea”, “avem opinii diferite”.

Prima parte a clipului video de mai jos il prezinta pe actorul Jim Carrey care, invitat la emisiunea lui Jimmy Kimmel din Statele Unite, arata un semn secret specific masonilor: triunghiul.

Jimmy Kimmel se preface ca nu stie ce inseamna semnul ala si rade ca nataraul (se vedea pe el ca nu e in apele lui si ca e agitat, il luau toate transpiratiile) ca sa salveze aparentele si sa nu dea de gol telespectatorilor faptul ca Jim Carrey are perfecta dreptate cu semnul ala.

Omul de televiziune Jimmy Kimmel zice ca nu stie ce reprezinta semnul, iar Jim Carrey il ia peste picior: “Da, sigur, de parca tu nu stii ce este!”

Actorul dezvaluie intr-un final ca e vorba despre semnul secret al masonilor, dar asta aparent in batjocura si sub forma de critica la adresa celor care cred in existenta masonilor.

El a dorit de fapt sa spuna un adevar sub forma de gluma si sub forma de critica, critica indreptata catre cei care cred ca masonii exista. Stia ca daca spune totul pe fata (si nu in gluma), viata lui poate fi pusa in pericol de flagelul masonic care conduce SUA si presa din SUA.

CITESTE SI:  De ce Hyundai cumpara Boston Dynamics, firma de robotica

Si nu ma refer ca cineva i-ar trage un glont in cap sau ca i-ar baga un cutit in spate, ca nu mai suntem pe vremea lui Kennedy. Se folosesc acum metode de asasinare mult mai subtile si clean si care nu atrag atentia, cum ar fi otravirea cu unele substante care nu apar la autopsie, metoda folosita cu succes si de statul roman pentru a-i scoate din peisaj pe oamenii incomozi si care spun mai mult decat trebuie sa spuna.

Pentru a nu-si pune viata in pericol si vietile apropiatilor lui, Jim Carrey spune ceva de genul: “M-am saturat de toate povestile despre masoni si toate prostiile!”

Jim Carrey a mai spus, aparent tot sub forma de gluma, ce sunt masonii: oameni de televiziune, jurnalisti si actori care au fost angajati de guvern ca sa distraga atentia populatiei cu alte subiecte pentru ca populatia sa nu stie ce se petrece cu adevarat important.

Perfect corect, dar actorul a zis-o sub forma de gluma si la misto ca sa nu-i fie periclitata viata. Cert e ca, cat timp a lucrat la Hollywood (controlat de masoni), Jim Carrey a aflat multe secrete si s-a hotarat sa le dezvaluie in emisiunea lui Jimmy Kimmel.

CITESTE SI:  De ce unele aplicatii bancare nu accepta smartphone-ul Samsung Galaxy S10

Partea a doua a clipului video il infatiseaza pe artistul Nicu Covaci invitat la emisiunea lui Catalin Maruta acum cativa ani ca sa vorbeasca despre incendiul de la Colectiv.

Iesitul in strada dupa Colectiv a fost pregatit. A fost nevoie de un motiv pentru a-i convinge pe oameni sa iasa in strada pentru a-l da jos pe Victor Ponta (de-asta Nicu Covaci a zis ca cei din strada sunt usor pacaliti).

Si ce motiv mai bun sa fie decat un incendiu (provocat deliberat si prezentat in presa ca accident, guvernul si patronii clubului fiind acuzati de omor din culpa)?

Victor Ponta a ascultat de sus-pusi si si-a dat demisia impreuna cu guvernul. Nu pentru ca au iesit oameni in strada, ci pentru ca asa i-au ordonat superiorii.

Daca situatia era altfel, Ponta, daca dorea, putea sa nu asculte de protestatari. A plecat Ponta, iar la putere au ajuns politicieni la fel de corupti.

Politicieni care acum distrug Romania, dar nu fara sa-si umple conturile offshore cu bani delapidati din avutia statului.

In orice caz, scanteile artificiilor de la Colectiv NU ajungeau la peretele acoperit cu burete si, chiar daca ajungeau, buretele NU avea cum sa arda, pentru ca-i ignifug (dar bineinteles ca buretele de la Colectiv a fost pregatit dinainte ca sa ia foc cu usurinta si extrem de rapid). Acolo a fost si e crima toata ziua! Cine zice altceva e un cretin!

CITESTE SI:  De ce e acuzat Donald Trump fiindca doreste sa elimine scutirile companiilor de social media

Later Edit: Foarte important de precizat e ca in 2015, la un an de cand Jim Carrey a demascat masoneria in emisiunea lui Jimmy Kimmel, partenera lui de viata s-a “sinucis” cu o supradoza si “a lasat” un mesaj in care da vina pe actor pentru sinucidere, mesaj preluat bineinteles de toata mass-media masonica din SUA.

Actorul chiar a ajuns prin tribunale din cauza mortii femeii, dar e aproape sigur ca mesajul ala-i unul fals si un complot ordinar. Si nu-i numai atat, dar si cariera lui de actor a fost distrusa. Mai are rost sa zic de ce?

Mai crede cineva in coincidente cand Statele Unite sunt conduse total de masoni? Toate astea au fost pretul pe care Jim Carrey l-a platit pentru ca a atras mania masonilor cu lucrurile pe care le-a spus in emisiunea lui Jimmy Kimmel in 2014. Trebuie sa fii cu adevarat dobitoc ca sa crezi ca astea sunt simple coincidente.