fbpx

Bendeac are crize psihotice chiar si acum, cineva sa-l treaca pe niste calmante mai puternice

Bendeac are crize psihotice chiar si acum, cineva sa-l treaca pe niste calmante mai puternice

M-am gandit sa-i frec la cap [da, dupa cum (nu) pot ghici ignorantii fara proprietatea termenilor, e o expresie argotica preluata de mine in mod experimental de la vagabonzi si boschetari cu sensul colocvial de “a sacai”] pe toti antenistii cum ma freaca si ei la cap pe mine.

Stiu ca nu-i chiar posibil, dar nimeni si nimic nu ma poate impiedica sa incerc sa-i iau pe toti la o rafala de insulte, chiar si pe unii care nu mi-au frecat icrele (tocmai de-asta s-a inventat conceptul “victime colaterale” in razboi; pai, no?).

Bendeac – unul dintre cei mai talentati, brilianti si exceptionali actori (vegani si nu prea) din Romania – [glumesc, cam doar el ne-a mai ramas dupa ce au murit, sau sunt pe cale sa fie asasinati, cam toti marii actori ai tarii precum Iurie Darie, USS Mihai P. Gadea, Gheorghe Dinica, USS Mihai P. Gadea, Ion Lucian, USS Mihai P. Gadea, Nicu Constantin, USS Mihai P. Gadea, Marga Barbu, USS Mihai P. Gadea, Colea Rautu si Stela Popescu (cine zicea ca industria farmaceutica care e interesata in special de profituri si nu de sanatatea oamenilor si pe care o promova atat de intens nu-i va veni actritei de hac?; Maria Dragomiroiu e urmatoarea pe Lista Mortii)] e destul de amuzant cu crizele lui de nervi si de stupefactie [simptom tipic in unele tipuri de psihoze; doamna doctor care, din nefericire, sunteti tinuta sechestrata de antenisti precum Vlad Grigorescu (cine stie ce geniu malefic se ascunde sub aspectul aparent de prezentator de 2 bani si 2,5 metri) intr-un apartament mic, intunecat, insalubru si fara cinci bai (si care primiti probabil mancare cu paiul numai dupa ce vi se dezlipeste scotch-ul) pentru ca Bendeac sa nu-si ia tratamentul si sa le aduca audienta, triplati-i in pana mea concentratiile la medicamentele psihotrope daca mai ramane ceva intreg din dv. dupa ce sariti de la etajul 7!] cand mai da de un concurent la iUmor care il tortureaza psihic de-i trezeste practic in el instinctul de luptator in arte martiale dintr-o another life si se da cu chelia orbitoare – de calugar shaolin – de masa juriului.

CITESTE SI:  Bandai aduce inapoi Tamagotchi. Dar oare este nevoie?
CITESTE SI:  La ce sunt utile niste noi microace care se dizolva in ochi

Dar e si mai amuzant cand se dezice de un adevar pe care el insusi l-a recunoscut despre el si cand o “intoarce ca la Ploiesti”, expresie care, pentru cine nu stie, desemneaza un comportament schimbator care ar putea denota un oarecare bipolarism (desigur, cand vorbesc despre “bipolarism” ma refer la cei doi poli magnetici ai unei masini electrice, nu la starea de instabilitate si sanatate mintala subreda a lui Bendeac care ar putea avea ca implicatie incapacitatea lui de a juriza in mod corespunzator o emisiune fara o camasa de forta).

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 43 - Cred ca SUA sunt o tara maiestuoasa?

Lasand la o parte aceste lucruri, Bendeac (inventatorul marii religii bendeciene) nu e un actor prea rau – pentru serialele lui de comedie destul de slabe calitativ (aproape fara niciun fel de glume cu rafinament si trimiteri subtile inteligente – de altfel, dar care au o vulgaritate care aproape ma emotioneaza si imi dezgheata sufletul rece si negru) la ale caror scenarii am auzit ca a contribuit intr-o destul de mare masura, unii spunand ca acest lucru se vede de la o posta din cauza naturii previzibile a glumelor care sunt tipice unei persoane cu creierul inundat de psihotrope.

Oricum, Bendeac sa nu se ingrijoreze: din ce stiu eu, nu exista dovezi stiintifice concludente care sa confirme ca consumul regulat de iarba si alte verdeturi e invers proportional cu dimensiunea peniana!