Avem si oameni super tari, nu numai nulitati, deci sa ma scuteasca unii de hatereala :D

Avem si oameni super tari, nu numai nulitati, deci sa ma scuteasca unii de hatereala

Tot ziceau unii, aceiasi hateri fara sens, ca stiu numai sa-mi bat joc de oameni (unii au inceput sa zica ca profit aiurea de nivelul meu superior – ei au zis-o intr-un alt fel decat o zic eu acum), dar cum sa nu razi de unii care masochizeaza romana si de unul corazon-ul inimii ma-sii cu Android 6.3 – Coa*e, te crezi calator in timp :))) ?

Dar ca sa-i multumesc pe cusurgii si pe cei vesnic nemultumiti, m-am gandit sa prezint si niste romani cu care ne mandrim. Sunt alfabetizati? Da. Critica frumos? Da. Dau dovada de inteligenta? Normal.

Citeste si:  Tute parapsiholoage si smardoi ezoteristi. Asta ne mai lipsea

Sunt amuzanti? Cum sa nu! Sunt niste oameni super misto, deci astia sunt calificati sa critice orice nulitate, oricat de mult le-ar displacea haterilor lor. Dar o nulitate nu are cum sa critice o alta nulitate, mai ales pe cineva cu mult peste.

Nulitati sunt si politicienii agramati si ticalosi care ne conduc si care ar trebui sa stea o perioada indelungata in Beciul Domnesc. Bineinteles, cu nea Mustata in fruntea lor.

Citeste si:  Ce spun eu in general o mai spun si alti 7000 de bloggeri

Astia abia au o vaga impresie pe ce lume traiesc (ba zic ca traiesc intr-un stat paralel, ba nu mai stiu ce-i ala), ar trebui sa ne miram ca entitatile malefice care conduc tara stiu sa citeasca si sa scrie, in afara de faptul ca stiu sa bantuie Romania :D. Baaai, vedeti ca ati scumpit ouale, fir-ati ai ‘dracu sa fiti! :))))) De unde bani sa mai cumparam ca sa le aruncam in voi?

Citeste si:  Cateva sute de oameni o duc bine in Romania pentru ca talpa tarii sa traiasca la limita subzistentei

ou

parchet

insula

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *