Avem si oameni super tari, nu numai nulitati, deci sa ma scuteasca unii de hatereala :D

Avem si oameni super tari, nu numai nulitati, deci sa ma scuteasca unii de hatereala

Tot ziceau unii, aceiasi hateri fara sens, ca stiu numai sa-mi bat joc de oameni (unii au inceput sa zica ca profit aiurea de nivelul meu superior – ei au zis-o intr-un alt fel decat o zic eu acum), dar cum sa nu razi de unii care masochizeaza romana si de unul corazon-ul inimii ma-sii cu Android 6.3 – Coa*e, te crezi calator in timp :))) ?

Dar ca sa-i multumesc pe cusurgii si pe cei vesnic nemultumiti, m-am gandit sa prezint si niste romani cu care ne mandrim. Sunt alfabetizati? Da. Critica frumos? Da. Dau dovada de inteligenta? Normal.

CITESTE SI:  Top 8 secrete groaznice pe care mai bine nu le-ai sti

Sunt amuzanti? Cum sa nu! Sunt niste oameni super misto, deci astia sunt calificati sa critice orice nulitate, oricat de mult le-ar displacea haterilor lor. Dar o nulitate nu are cum sa critice o alta nulitate, mai ales pe cineva cu mult peste.

Nulitati sunt si politicienii agramati si ticalosi care ne conduc si care ar trebui sa stea o perioada indelungata in Beciul Domnesc. Bineinteles, cu nea Mustata in fruntea lor.

CITESTE SI:  Expun din nou ideea ca cei de la TV sunt niste obsedati, abjecti si jeguri ordinare. Ma repet, dar si ei ma repeta in fiecare zi

Astia abia au o vaga impresie pe ce lume traiesc (ba zic ca traiesc intr-un stat paralel, ba nu mai stiu ce-i ala), ar trebui sa ne miram ca entitatile malefice care conduc tara stiu sa citeasca si sa scrie, in afara de faptul ca stiu sa bantuie Romania :D. Baaai, vedeti ca ati scumpit ouale, fir-ati ai ‘dracu sa fiti! :))))) De unde bani sa mai cumparam ca sa le aruncam in voi?

ou

parchet

insula

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *