VIDEO: Ce viteza maxima are prima masina electrica a Aston Martin

Ce viteza maxima are prima masina electrica a Aston Martin

Aston Martin doreste sa lanseze prima sa masina electrica, Rapide E, in curand. Aceasta companie a dezvaluit un clip video cu un prototip al acestui autovehicul.

Producatorul britanic de autoturisme Aston Martin a mai dezvaluit un prototip Rapide E cu sistem de transmisie in intregime pe electricitate in 2015. Doi ani mai tarziu, a inceput sa lucreze cu Williams Advanced Engineering, divizia tehnica a echipei Williams Formula 1.

Compania Aston Martin este cea mai bine cunoscuta pentru autoturismele sale de lux, dar aceasta lucreaza si la o masina electrica. Aston Martin spune ca autoturismul a fost proiectat pentru a pastra si imbunatati experienta si caracterul lui Rapide S cu motor V12.

CITESTE SI:  HP dezvaluie noi laptopuri EliteBook care vin cu ceva foarte util

CEO-ul companiei, Andy Palmer, a postat un tweet despre aceasta masina electrica recent. Clipul video arata prototipul Rapide E circuland pentru prima data.

De asemenea, se intampla ca aceasta sa fie prima masina electrica a Aston Martin. Aceasta va fi in masura sa ofere aceeasi experienta pe care clientii o pot primi de la Rapide S, cu un sistem de acumulatori de 800V care este compatibil cu incarcatoarele rapide DC.

CITESTE SI:  Stirile false de pe Facebook sunt in declin

De asemenea, masina electrica va avea motoare care ofera echivalentul a 602CP si o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora. Clipul video postat de CEO arata cum autoturismul isi croieste drum intr-o parcare.

Nu circula cu viteza mare, dar cel putin stim ca producatorul a ajuns atat de departe cu dezvoltarea acestui autoturism incat si-a permis sa il dezvaluie.

Mai multe informatii despre aceasta masina electrica vor fi confirmate mai tarziu inainte de lansare. Se asteapta ca Aston Martin o va lansa la un moment dat in al patrulea trimestru al acestui an. Ramane sa vedem cum va fi acest autoturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *