De ce Audi va lucra cu Huawei la masini autonome

De ce Audi va lucra cu Huawei la masini autonome

Nu este ceva neobisnuit sa vedem in ziua de azi producatori de autoturisme si companii de tehnologie lucrand impreuna la tehnologii pentru masini autonome.

Prin urmare, nu este o surpriza ca companiile Audi si Huawei colaboreaza pentru a lucra la tehnologii pentru masini autonome. Acest parteneriat este in primul rand pentru autoturismele fara sofer pe care Audi le va vinde in China din cauza reglementarilor locale.

China a determinat sa fie obligatoriu ca producatorii auto straini sa lucreze cu companiile locale daca doresc sa produca autoturisme in acea tara.

Desi a relaxat regulile privind construirea de fabrici pentru producerea autoturismelor, China mentine un control strict asupra aprobarilor necesare pentru testarea tehnologiilor pentru masini autonome si asupra licentelor necesare pentru a crea harti digitale ale drumurilor tarii.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Ford va inceta sa vanda majoritatea masinilor in America de Nord

Aceste harti sunt cruciale pentru sistemele masinilor autonome, motiv pentru care companii ca BMW si Ford au colaborat cu Baidu din China. Companiile Huawei si Audi nu au dezvaluit informatii amanuntite despre acordul lor.

Companiile au spus doar ca vor coopera la tehnologii din domeniul masinilor autonome. Centrul de Date Mobile al Huawei este integrat in prototipul Audi Q7 care a fost prezentat publicului in cadrul evenimentului Huawei Connect 2018.

CITESTE SI:  Unde va deschide Waymo o fabrica de masini autonome

Acest centru de date are mai multe cipuri de inteligenta artificiala, un sistem LiDAR, camere video, un procesor central si este montat pe acoperisul autoturismului fara sofer.

Munca companiei Huawei cu cei de la Audi se va extinde, de asemenea, la tehnologii de conectare auto si la comunicarea autoturism-autoturism. Audi colaboreaza cu Huawei in China pentru a-si putea vinde masinile autonome in aceasta tara, lucru facut obligatoriu de guvernul tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *